ضرورت تهیه نقشه ‌راه کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت:تهیه نقشه راه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، بهنام نظری ظهر امروز _دوشنبه هفتم آبان_ در نشست شورای اجتماعی استانداری مرکزی اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی اگر چه از لحاظ ماهیتی شوم و ناخوشایند بوده اما قابل کنترل و مهار شدنی هستند.

وی افزود: ریشه آسیب‌های اجتماعی، بر هم خوردن توازن انتظارات از جامعه است، امکانات در جامعه، سطح توقعات، نیازها و انتظارات را برآورده نمی‌کند و با هم همسان نیستند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: تهیه نقشه راه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ضروری است.

نظری با بیان اینکه اولویت‌بندی آسیب‌های اجتماعی با هدف برنامه‌ریزی برای کاهش آنها الزامی است تصریح کرد: تهیه نقشه راه در حوزه آسیب‌های اجتماعی لازم است تا دستگاه‌های متولی استان بدانند، در چه جایگاهی قرار دارند و قرار است به چه جایگاهی برسند.

وی عنوان کرد: در صورتی که نقشه راه ترسیم نشود، گزارش و عملکرد دستگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ابتر و بی‌ثمر خواهد ماند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: همه دستگاه‌ها از قبیل دفتر فرهنگی و اجتماعی استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، آموزش فنی و حرفه‌ای، بهزیستی، دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش در حوزه آسیب‌های اجتماعی استان، همکاری، هم‌افزایی و مشارکت دارند.

نظری با بیان اینکه مهمترین آسیبی که امروز دامنگیر جامعه شده، فضای مجازی است خاطر نشان کرد: باید سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها را در کاهش آسیب‌های اجتماعی سهیم کرد و از ظرفیتی که در این بخش وجود دارد، استفاده کرد.

وی نقش نظام آموزشی را در کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پررنگ خواند و تاکید کرد: امروزه کارها و برنامه‌های فرهنگی و تربیتی مساله محور بوده و بر اساس حل مسئله انجام می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی افزود: کنترل آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان راحت‌تر اما در دانشگاه این کار سخت‌تر و زمانبر است.

نظری ادامه داد: هیچ سازمان و نهادی مانند آموزش و پرورش به دلیل نوع کار خود، توان مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان را ندارد.

کد خبر 805363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.