ضریب تولید غذا در چهارمحال‌وبختیاری ۱/۷ تن به ازای هر نفر است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری گفت: ضریب تولید غذا در چهارمحال و بختیاری ۷/‏۱ تُن به ازای هر نفر بوده، در صورتی که این میزان در کشور ۳/‏۱ تُن به ازای هر نفر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، حسین برزگر ظهر امروز – یکشنبه ششم آبان – در حاشیه رزمایش مقابله با تهدیدات زیستی که هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل برگزار شده است، اظهار کرد: امروز بیش از ۸۵ درصد در حوزه تأمین مواد غذایی خودکفا هستیم و در استان ما ضریب تولید غذا نسبت به کشور بالاتر است.

وی افزود: ضریب تولید غذا در چهارمحال و بختیاری ۷/‏۱ تُن به ازای هر نفر بوده، در صورتی که این میزان در کشور ۳/‏۱ تُن به ازای هر نفر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: کارگروه تخصصی کشاورزی و امنیت غذایی در حوزه تهدیدات زیستی گیاهی و دامی رزمایش‌های مختلفی از جمله بازدید از ذخایر راهبردی محصولات کشاورزی و کالاهای مورد نیاز استان دارد.

برزگر اضافه کرد: در حوزه امنیت غذایی تمامی تمهیدات لازم در شرایط بحرانی پیش‌بینی شده است.

برگزاری رزمایش پایش آفت برگ‌خوار پاییزه در مزارع چغندرقند و یونجه استان

فرشید شبانی، مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری همچنین در حاشیه رزمایش مقابله با تهدیدات زیستی که هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل برگزار شده است، اظهار کرد: رزمایش پایش تهدیدات زیستی و مبارزه با تهدیدات بیوتروریستی در حوزه تولیدات گیاهی به طور همزمان در ۱۲ شهرستان استان برگزار شد.

وی ادامه داد: در این رزمایش پایش آفت برگ‌خوار پاییزه در مزارع چغندرقند و یونجه انجام شد و از آن جایی که این آفت بسیار خطرناک است و میزبانان متنوع دارد و قابل پرورش است می‌توان از آن به عنوان یک تهدید زیستی یاد کرد.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: این آفت، شهریور از جنوب کشور وارد مزارع شهرستان لردگان شد و ۳۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی را آلوده کرد.

شبانی اضافه کرد: امروز در این رزمایش مزارع چغندرقند و یونجه استان توسط تیم‌های ارزیاب بررسی و گزارش‌ها به اتاق عملیات ارسال شد.

کد خبر 804971

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.