به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدرضا فلاح امروز _یکشنبه ششم آبان_ در نطق میاندستور صدوپنجاهویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت یاد شهدا و تقدیر از نیروهای نظامی کشور بهمنظور توانمندیها و دفاع از امنیت کشور اظهار کرد: اگر حضور این عزیزان و هوشیاری و بیداری آنها در دفاع از کشور نبود، بیشک امنیت و آرامش امروز را شاهد نبودیم.
وی افزود: از جمله مشکلات شهر تاریخی اصفهان، بافتهای ناکارآمد و فرسودهای است که در گوشه و کنار شهر بهویژه در محلات قدیمی دیده میشود، زیرا علاوه بر اینکه این بافتها مشکلاتی را برای ساکنان پدید آورده، خدمترسانی را نیز برای مدیریت شهری دشوار کرده است.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نتایج وجود بافت فرسوده برای شهرها گفت: آسیبپذیری در برابر خطرها همچون زلزله، محرومیت از دسترسی به خدمات عمومی، جایگزین شدن جمعیت مهاجر و بهطور کلی جایگزین شدن گروههای نازل اجتماعی که موجب گسترش ناهنجاریهای اجتماعی میشود، از جمله این مشکلات است، همچنین موضوعاتی همچون بهداشت، کیفیت زندگی را در این مناطق پایین آورده و ادامه حیات را به مخاطره انداخته است.
وی با بیان اینکه بافت فرسوده ظرفیت بالقوهای است که اگر به فکر آن نباشیم، به تهدید تبدیل میشود، گفت: در پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی، مدیران اصفهانی که در کشور به مدیران جهادی مشهور هستند، هنوز نتوانستهاند برای احیای بافت فرسوده که بیماری خطرناک شهری است، کاری کنند.
فلاح تاکید کرد: هرچند طی سالهای اخیر درباره احیای بافتهای فرسوده از جمله در محلات همتآباد، شهشهان و میدان امام علی (ع) اقداماتی انجام شد، اما این میزان برای کلانشهر اصفهان که حدود ۲۵۰۰ هکتار بافت فرسوده مصوب و ۲۵۰۰ هکتار بافت فرسوده غیرمصوب دارد، حرکت ناچیزی تلقی میشود.
وی با تاکید بر لزوم عزم جدی مدیریت شهری برای احیای بافت فرسوده گفت: باید امکاناتی برای سرمایهگذاران بخش مسکن فراهم شود تا شاهد تحول عظیمی در زمینه احیا و نوسازی بافتهای فرسوده با مشارکت و حضور گسترده مردم باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به خیابان کمک امام خمینی (ره) واقع در منطقه ۱۱ شهرداری حدفاصل خیابان امام رضا (ع) تا پارک ظهرآبادی گفت: مردم ۲۷ سال است درباره ایجاد این خیابان بلاتکلیف هستند. بر اساس طرح تفصیلی این خیابان باید احداث میشد، اما بهدلیل کمبود اعتبارات و مشکلات آزادسازی شهرداری نتوانسته است این پروژه را اجرا کند.
وی ادامه داد: این پروژه برای اجرا نیازمند ۱,۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار است که برای منطقه ۱۱ این میزان اعتبار مقدور نیست، از سوی دیگر بهدلیل پروژههای اطراف این پروژه همچون دو طبقهسازی خیابان امام خمینی (ره)، رمپ این خیابان و ایجاد خیابانهای کاتب حکمت، قابلیت احداث این خیابان وجود ندارد.
فلاح تصریح کرد: برخی مالکان از طریق شکایت به دیوان عدالت اداری حکم الزام به صدور پروانه ساختمانی را دریافت و شهرداری را ملزم به صدور پروانه کردهاند، بنابراین پیشنهاد میکنم در بازنگری طرح جامع و تفصیلی، طرح ایجاد این خیابان بهطور کامل حذف شود تا شهرداری منطقه و مردم از بلاتکلیفی در این محل نجات پیدا کنند.
وی با بیان اینکه کاربریهایی که به هیچ عنوان قابلیت اجرایی در طرح تفصیلی را ندارد، باید از سوی شهرداری بازنگری شود، خاطرنشان کرد: رضایت مردم برای ما بسیار مهم است، بنابراین لازم است بعضی کاربریها از جمله فضای سبز، بهداشتی و درمانی و کشاورزی که در محدوده خدماتی وجود دارند و سبب نارضایتی مردم شدهاند توسط شهرداری بهطور ویژه دنبال شوند تا نسبت به تغییر کاربریها اقدام و رضایت مردم حاصل شود.
نظر شما