کم‌وکیف ساماندهی پسماند در بجنورد

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: ساماندهی کارکنان سازمان پسماند، تکمیل ایستگاه میانی، ترمیم ناوگان انتقال زباله و راه‌اندازی کارخانه کمپوست طی ماه‌های آینده از جمله اقدامات ساماندهی پسماند در بجنورد است.

یوسف مغروری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان شمالی اظهار کرد: در حوزه مدیریت پسماند ابتدا نیروهای انسانی ساماندهی شدند، اکنون مالک اصلی سازمان پسماند استان شهرداری بجنورد است و در این راستا نیروهای انسانی نیز در وضعیت شفافی قرار دارند.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت پسماند نیازمند تکمیل یک زنجیره است، افزود: تفکیک از مبدا گام نخست این پروژه است که از ابتدای شورای ششم اقداماتی همچون آموزش شهروندان، برپایی ایستگاه‌های دریافت زباله خشک و ایجاد اپلیکیشن مرتبط انجام و به بخش خصوصی واگذار شد، اما مشکلات مختلف این حوزه به‌ویژه زباله‌گردها موجب شد شهرداری به تنهایی از پس کار بر نیاید، زیرا سایر دستگاه‌ها نیز مسئولیتی در این حوزه داشتند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد شناسنامه‌دار کردن زباله‌گردها را نیازمند کمک سایر دستگاه‌های اجرایی دانست و خاطرنشان کرد: در آینده نیز کسب هرگونه موفقیت نیازمند همراهی دستگاه‌های دیگر است.

مغروری تصریح کرد: ایستگاه میانی با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال تکمیل شده و آماده بهره‌برداری شده است؛ در بحث انتقال زباله از منازل تا دفنگاه نیز در گذشته با مشکل فرسودگی ناوگان مواجه بودیم که در این راستا سال جاری نیز سه دستگاه مکانیزه وارد شده است و تا پایان سال پنج دستگاه دیگر خریداری خواهد شد.

وی اضافه کرد: ۶۵۰ مخزن زباله در سطح شهر جانمایی و مستقر شده است که ماهانه ۱۵ تا ۲۰ مخزن تعویض می‌شود تا وضعیت بصری بهبود پیدا کند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد با اشاره به معضلات متعدد زیست‌محیطی در دفنگاه باباموسی گفت: تلاش داریم دفنگاه نیز منتقل شود، چراکه روزانه ۳۰ تا ۴۵ تن از زباله‌های باباموسی خاک‌پوشانی می‌شود.

مغروری تکمیل‌کننده زنجیره زباله را راه‌اندازی کارخانه کمپوست بجنورد دانست و عنوان کرد: ۳۸۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مورد نیاز از محل اعتبارات دولتی جذب شد و امیدواریم این کارخانه طی سه ماه آینده راه‌اندازی شود.

وی اضافه کرد: برای موفقیت در این زمینه علاوه‌بر تجهیزات فیزیکی، نیازمند همراهی مردم هستیم تا با تفکیک زباله به شهرداری و شورای شهرکمک کنند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: ۱۳۵ نیرو برای واگذاری رفت‌وروب منطقه دو شهر بجنورد به بخش خصوصی جذب شدند، بخشی از منطقه یک نیز به بخش خصوصی واگذار شده است و اکنون سالانه ۶۰ میلیارد تومان برای این حوزه به بخش خصوصی پرداخت می‌شود که سبب رضایت نسبی شهروندان شده است، اما مردم نواقص موجود را اطلاع دهند.

کد خبر 804812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.