از رونمایی پلتفرم ایرانی هوش مصنوعی تا کسب مدال طلا در مسابقات کشتی امیدهای جهان

ایمنا از پیش‌بینی بارش برف و رگبار پراکنده در مناطق مستعد کشور، رونمایی از پلتفرم ایرانی هوش مصنوعی، کسب مدال طلا در مسابقات کشتی امیدهای جهان، آمادگی ۱۲ هزار نیروی راهدار برای خدمت‌رسانی در ماه‌های سرد سال و افزایش ۲۳ درصدی تجارت ایران با همسایگان در بسته خبری پنجره امید می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امروز در بسته خبری پنجره امید به سراغ پیش‌بینی بارش برف و رگبار پراکنده در مناطق مستعد کشور می‌رویم، در ادامه نیز رونمایی از پلتفرم ایرانی هوش مصنوعی تا شش ماه آینده مطرح شده است، همچنین کسب مدال طلای جهان در مسابقات کشتی امیدهای جهان، آمادگی ۱۲ هزار نیروی راهدار برای خدمت‌رسانی در ماه‌های سرد سال و افزایش ۲۳ درصدی تجارت ایران با همسایگان نیز از جمله موضوعاتی است که در ادامه جزئیات بیشتر آن بیان شده است.

پیش‌بینی بارش برف و رگبار پراکنده در مناطق مستعد

پیش‌بینی بارش برف و رگبار پراکنده در مناطق مستعد

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی کشور اظهار کرد: امروز در دامنه‌های زاگرس مرکزی واقع در جنوب غرب کشور و شمال فارس، افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد و بعدازظهر با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در مازندران، گیلان، اردبیل و شمال آذربایجان شرقی، ابرناکی، وزش باد و رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: علاوه‌بر این در اردبیل، سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی، ابرناکی، بارندگی، وزش باد همراه با کاهش موقتی دما و در ارتفاعات و نقاط سردسیر رشته کوه البرز، بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: شنبه تنها در سواحل گیلان و در ارتفاعات زاگرس جنوبی در کرمان، جنوب فارس و شمال هرمزگان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود و سه‌شنبه تا پنجشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار همراه با روند افزایش نسبی دما حاکم می‌شود.

ضیائیان اضافه کرد: روزهای شنبه و یکشنبه نیز در شمال شرق، شرق و جنوب کشور و در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، وزش باد شدید و در نقاط مستعد گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

از رونمایی پلتفرم ایرانی هوش مصنوعی تا کسب مدال طلا در مسابقات کشتی امیدهای جهان

پلتفرم ایرانی هوش مصنوعی تا شش ماه آینده رونمایی می‌شود

حسین افشین، معاون علمی رئیس جمهور اظهار کرد: یکی از اقدامات جدی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه زیرساخت هوش مصنوعی، طراحی پلتفرمی است که بتواند الگوریتم‌های پیش ساخته و آماده را در این زمینه تهیه کند.

وی با بیان اینکه این پلتفرم با همکاری یکی از دانشگاه‌های کشور در حال طراحی است، افزود: نسخه آزمایشی آن تا شش ماه آینده در دسترس افراد قرار می‌گیرد، خطاهای آن برطرف می‌شود و دانشگاه‌ها به طور مرتب به آن، الگوریتم‌های به‌روز هوش مصنوعی را اضافه می‌کنند تا یک پلتفرم خوب ایرانی داشته باشیم.

معاون علمی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نیروی انسانی متخصص یکی از نقاط قوت کشورمان در فناوری‌های نوین از جمله هوش مصنوعی است، خاطرنشان کرد: در حوزه داده (دیتا) هوش مصنوعی نیز اقداماتی صورت گرفته و در دست اجراست.

افشین با بیان اینکه محتوای فارسی هوش مصنوعی تا پایان دی در اختیار کل کشور قرار می‌گیرد، گفت: اعتباری ویژه نیز برای طرح‌های پژوهشی در این زمینه در نظر گرفته شده است و با دانشگاه‌های مختلف در زمینه مرجعیت علمی هوش مصنوعی کار می‌کنیم.

از رونمایی پلتفرم ایرانی هوش مصنوعی تا کسب مدال طلا در مسابقات کشتی امیدهای جهان

فیروزپور با شکست قاطع آمریکا قهرمان کشتی امیدهای جهان شد

در ادامه رقابت‌های پنج وزن نخست کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان در آلبانی، امیرحسین فیروزپور در وزن ۹۲ کیلوگرم به مدال طلا رسید و ابراهیم خواری در وزن ۶۱ کیلوگرم نیز به مدال برنز دست پیدا کرد.

در وزن ۶۱ کیلوگرم ابراهیم خواری در دیدار رده‌بندی مقابل میکائیلیان از ارمنستان به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۴ بر ۳ به برتری رسید و به مدال برنز دست یافت؛ همچنین در وزن ۹۲ کیلوگرم، امیرحسین فیروزپور در دیدار فینال مقابل جاکوب کاردناس از آمریکا به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه قاطع ۱۱ بر ۴ به برتری رسید و صاحب مدال طلای جهان شد.

آمادگی ۱۲ هزار نیروی راهدار برای خدمت رسانی در ماه‌های سرد سال

آمادگی ۱۲ هزار نیروی راهدار برای خدمت رسانی در ماه‌های سرد سال

غلامعباس بهرامی‌نیا، مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری ماشین‌آلات و مدیریت بحران با بیان این‌که ۱۴۰۵ گردنه برف‌گیر به طول ۱۳ هزار و ۵۲۰ کیلومتر در راه‌های بین‌شهری کشور وجود دارد، اظهار کرد: ۹۰۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری برای پوشش تصاویر جاده‌ای در گردنه‌های برف‌گیر کشور نصب شده است که آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها را به مرکز مدیریت راه‌های کشور ارسال می‌کنند.

وی افزود: از ۲۳۱ هزار کیلومتر کل راه‌های کشور، ۳۴ هزار و ۶۳۳ کیلومتر راه شریانی است که بیشترین آمار تردد مسافر و بار را دارد، در هر ۲۵ کیلومتر راه شریانی یک دستگاه نمک‌پاش مکانیکی برای انجام عملیات راهداری وجود دارد.

مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری ماشین‌آلات و مدیریت بحران به دپوی ۶۰۰ هزار تن مخلوط ماسه و نمک در پایگاه‌های راهداری زمستانی اشاره و عنوان کرد: کیسه‌های نمک تهیه و در محورهای مواصلاتی مستعد یخ‌بندان و برف‌گیر به‌ویژه در گردنه‌ها جانمایی شده‌اند.

بهرامی‌نیا ادامه داد: پاک‌سازی دریواسیون دهانه پل‌ها، پاک‌سازی قنوها و ریزش‌برداری‌ها و لکه‌گیری قبل از شروع طرح راهداری زمستانی از جمله تمهیدات راهداری است که تا قبل از شروع طرح راهداری زمستانی در راه‌های بین‌شهری کشور در حال انجام است.

وی بیان کرد: ۱۲ هزار نیروی راهدار با ۹۶۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین، نیمه‌سنگین و سبک راهداری در جاده‌های بین‌شهری کشور آماده خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای هستند.

افزایش ۲۳ درصدی تجارت ایران با همسایگان

افزایش ۲۳ درصدی تجارت ایران با همسایگان

محمد رضوانی‌فر، معاون وزیر اقتصاد اظهار کرد: تجارت بدون نفت ایران با کشورهای همسایه در هفت ماه سال جاری با ۲۳ درصد افزایش به رقم ۴۱.۱ میلیارد دلار رسید.

وی افزود: میزان وزنی تجارت بدون نفت ایران با کشورهای همسایه ۶۴.۵ میلیون تن بوده است که ۱۶ درصد رشد داشته است و در این مدت، بیشترین میزان مبادلات تجاری ایران به‌لحاظ ارزش در بین کشورهای همسایه با امارات، ترکیه، عراق، پاکستان و فدراسیون روسیه بوده است.

به گفته معاون وزیر اقتصاد، در هفت ماه سال جاری، میزان مبادلات تجاری ایران با امارات ۱۶.۲ میلیارد دلار، ترکیه ۹.۹ میلیارد دلار، عراق ۷.۶ میلیارد دلار، پاکستان ۱.۶ میلیارد دلار و فدراسیون روسیه ۱.۵ میلیارد دلار بوده است.

رضوانی‌فر تصریح کرد: از مجموع مبادلات تجاری بدون نفت ایران با کشورهای همسایه در هفت ماه سال جاری، ۵۱.۱ میلیون تن به ارزش ۲۰.۲ میلیارد دلار سهم صادرات به کشورهای همسایه و ۱۳.۴ میلیون تن به ارزش ۲۰.۹ میلیارد دلار به واردات از مبدا این کشورها اختصاص پیدا کرد.

وی درباره عمده مقاصد صادراتی ایران در بین کشورهای همسایه عنوان کرد: عراق، امارات، ترکیه، افغانستان و پاکستان پنج کشور عمده مقاصد صادراتی ایران در بین کشورهای همسایه بوده‌اند؛ همچنین امارات، ترکیه، فدراسیون روسیه، عمان و پاکستان پنج کشور عمده مبدأ واردات در بین کشورهای همسایه را در هفت ماه سال جاری به خود اختصاص دادند.

کد خبر 804759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.