محمد نورصالحی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به تأثیر عدالت اجتماعی و رابطه مستقیم آن در ایجاد یک حکمروایی خوب شهری اظهار کرد: توزیع عادلانه خدمات، امکانات و اعتبارات از ناحیه حکمرانی شهری ابتدا به کلانِ کشور بازمیگردد، به این صورت که توزیع این اعتبارات و امکانات باید متناسب با نیازهای اقلیمی و منطقهای، توزیع جمعیت و موضوعاتی از این دست باشد.
وی افزود: در حکمروایی شهری یک مطالبه اصلی در سطح کلان استان وجود دارد که توجه از سوی حاکمیت را میطلبد تا به چالشهای استانی و شهری اصفهان از جمله موضوع محیط زیست، آلودگی هوا و تأمین آب زایندهرود بهطور جدی پرداخته شود؛ البته در این مورد منتقد هستیم زیرا در بعضی حوزههای مرتبط با این موضوعات، مدیریت درستی از سوی حاکمیت اعمال نشده و نابرابریهایی اتفاق افتاده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: این موضوع فراتر از شهر است و به حکمرانی کلی بازمیگردد، اما در حوزه مدیریت شهری نیز با توجه به اینکه شهروندان انتظار توزیع عادلانه امکانات در شهر را دارند، باید گفت که وظیفه مدیران شهری است تا به این مهم توجه ویژه داشته باشند.
نورصالحی ادامه داد: در ادوار مختلف، مدیران شهری به این موضوع توجه داشتهاند، البته بعضی از نقاط شهر دارای ظرفیتهای بالقوهای بوده که منجر به توسعه بیشتر آن نقطه و بعضی مناطق به مراتب کمتر از این ویژگی برخوردار بوده و در نتیجه کمتر توسعه پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه تمام سرمایهگذاریها در شهر همچون ساخت مراکز آموزشی، توسعه مراکز فرهنگی و ورزشی که در بعضی مناطق بیشتر و در بعضی مناطق کمتر توسعه پیدا میکند را مدیریت شهری یا حاکمیت انجام نمیدهد، گفت: در این دوره از مدیریت شهری تلاش شده است تا با شناسایی نقاطی که در آن توسعه بهلحاظ زیستی و امکانات شهری کمتر اتفاق افتاده است، محلات کمبرخوردار را در اولویت قرار دهیم و این فاصله را کاهش دهیم.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه تحقق این اتفاق مهم زمانبر است و باید بهطور مستمر ادامه داشته باشد تا از آن نتیجه درست و خوبی دریافت شود، خاطرنشان کرد: مدیران شهری در دوره ششم مدیریت شهری با توزیع خدماتی همچون اقدامات فرهنگی و ورزشی و حملونقل یکسان در سطح شهر، برای کاهش این نابرابری تلاش بسیاری کردهاند و اقدامات قابل توجهی را در این راستا انجام دادهاند.
نظر شما