زاگرس دامان پرورش گیاهان خودرو است

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در بیان آنچه که کرمانشاه را شهر خلاق خوراک در جهان کرد، به شرایط آب و هوایی، چهار فصل بودن و اقلیم طبیعی این استان اشاره کرد و گفت: زاگرس دامان پرورش گیاهان خودرو است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، داریوش فرمانی امروز _ پنجم آبان _ در جشنواره و مسابقه منطقه‌ای «طعم امید ۳» که با حضور نمایندگانی از استان‌های کرمانشاه، کردستان، ایلام، لرستان و همدان در محل رستوران دایه در پارک غربی طاق‌بستان برگزار شد، اظهار کرد: کرمانشاه سی‌وهفتمین شهر خلاق خوراک جهان است.

وی از بحث خوراک به‌عنوان یکی از پتانسیل‌های گردشگری استان یاد کرد و افزود: یکی از برنامه‌های اداره کل میراث استان نیز براساس همین ظرفیت در جذب گردشگر برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در بیان آنچه که کرمانشاه را شهر خلاق خوراک در جهان کرد، به شرایط آب و هوایی، چهار فصل بودن و اقلیم طبیعی این استان اشاره و خاطرنشان کرد: زاگرس دامان پرورش گیاهان خودرو است.

وی از هنرمندی، خلاقیت و نوآوری زنان عشایر به‌عنوان دیگر عوامل مؤثر معرفی کرمانشاه به‌عنوان سی‌وهفتمین شهر خلاق خوراک جهان یاد کرد و گفت: زنان عشایر در این خطه از ایران با ترکیب و تلفیق این نوع از گیاهان خودرو توانسته‌اند خوراک‌های بیشتری خلق کنند.

فرمانی روحیه مهمان‌نوازی مردم کرمانشاه را از در قالب دیگر عوامل مؤثر عنوان کرد و افزود: این تلاش و انگیزه برای خلق بهترین غذا سبب شد که بیش از ۳۰ نوع خوراک، میان‌وعده، غذا، شیرینی و نان در استان کرمانشاه از گذشته‌های دور تا به امروز تهیه شود.

کد خبر 804656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.