به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی مقیم زاده اظهار کرد: متوسط رشد سالانه مصرف برق در ایران ۵ درصد است که با توجه به پیک حدود ۸۰ هزار مگاواتی تابستان سال جاری، برای تابستان سال آینده حداقل باید ۴۰۰۰ مگاوات ظرفیت عملی تولید برق به مدار بهرهبرداری وارد شود.
وی افزود: برای خروجی ۴۰۰۰ مگاواتی افزایش عملی تولید برق، باید ۶ تا ۷ هزار مگاوات ظرفیت منصوبه ایجاد شود.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق خاطرنشان کرد: از ۱۴ مگا پروژه برنامهریزی شده برای آمادگی تابستان ۱۴۰۴، شش برنامه درباره افزایش ظرفیت تولید برق است.
مقیم زاده ادامه داد: پیک تابستان در سالهای اخیر از سه ماه به چهار ماه افزایش پیدا کرده و به همین نسبت، یک ماه از زمان در اختیار برای تعمیرات نیروگاهها کاسته شده و هر ساله باید تا پایان اردیبهشت تعمیرات نیروگاهها تکمیل شود.
وی تصریح کرد: در تابستان سال جاری بهطور متوسط ۱۰ هزار و ۵۰۰ مگاوات برق تأمین نشده است که این میزان در زمان پیک به ۱۸ هزار مگاوات هم رسید و این فاصله با جابهجایی بار جبران شد.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق عنوان کرد: ۲۲ سال است که شبکه برق ایران با هیچ گونه فروپاشی که منجر به خاموشی گسترده شود مواجه نشده و پایدار است.
مقیمزاده در پاسخ به سوالی درباره اتفاقات شب گذشته ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی به حریم هوایی ایران گفت: در اتفاقات شب گذشته هیچگونه مشکلی برای شبکه برق کشور رخ نداده و شرایط شبکه برق در اقصینقاط کشور نرمال و پایدار است.
نظر شما