به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابوتراب نکیسا در حاشیه مراسم برداشت عسل کُنار از مزارع پرورش زنبور در روستای چهوک از توابع بخش ارم شهرستان دشتستان، اظهار کرد: برداشت عسل کنار هر سال اوایل آبان ماه شروع میشود.
وی افزود: هر ساله در شهریور زنبورداران بومی و مهاجر از اقصی نقاط کشور وارد استان شده و با هدف تولید و برداشت عسل مرغوب در مناطق کُنارخیز مستقر میشوند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: استان بوشهر با داشتن بیش از ۵۰ هزار هکتار درخت کُنار، قطب اول تولید عسل کُنار در کشور است.
نکیسا اضافه کرد: هرساله بیش از ۲۰۰۰ تن عسل کُنار توسط زنبورداران بومی و مهاجر تولید میشود که از این مقدار حدود تن ۷۰۰ عسل کُنار، سهم زنبورداران بومی استان است.
وی با اشاره به اینکه در استان بوشهر دو عسل مرغوب تولید و برداشت میشود، عنوان کرد: در بهار عسل چهل گیاه یا بهاره، در پاییز عسل کُنار و در تابستان در مناطق ییلاقی عسلهای تابستانه تولید و برداشت میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر، عسلهای تولیدی استان بوشهر را بازارپسند دانست و اضافه کرد: عطر و طعم خوب، خواص دارویی و دیر کریستاله شدن از جمله ویژگیهای خاص عسلهای تولیدی در استان است.
نکیسا تاکید کرد: عسل کنار بهدلیل عطر و طعم خاص و منحصربهفرد و همچنین خواص دارویی جزو بهترین عسل در بین کشورهای همسایه به خصوص کشورهای حوزه خلیج فارس محسوب میشود.
وی تصریح کرد: استان بوشهر بهدلیل موقعیت جغرافیایی میتواند بهعنوان بهترین کریدور جهت صادرات و عرضه آن به تمام کشورهای همسایه و هدف ایفای نقش کند.
معاون بهبود تولیدات دامی با تاکید بر اینکه بخشی از عسل کُنار تولیدشده در استان بوشهر هر ساله به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود، گفت: ظرفیتهای زیادی برای توسعه تولید و صادرات این محصول وجود دارد که با پیگیری بخش خصوصی و حمایت مسؤولین قابل تحقق است.
نظر شما