حملات سایبری رژیم صهیونیستی با شکست مواجه شد/ دفاع «لایه به لایه سایبری» را اجرا می‌کنیم

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: در حملات سایبری اخیر رژیم صهیونیستی، یگان آفندی ۸۲۰۰ دشمن ضربه اساسی خورد و ما شاهد افول حملات بزرگ آن‌ها بودیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار غلامرضا جلالی امروز _چهارشنبه دوم آبان‌_ در نشست خبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: شرایط امسال ما درگیرشدن محور مقاومت با رژیم صهیونیستی و جنایات او است. جهانیان شاهد هستند که جنایت‌های ضد بشری و نسل‌کشی که توسط رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان انجام می‌شود، چشم هیتلر را روشن کرده است.

وی با بیان اینکه همه جنایت آنها در مقابل دیدگان افکار عمومی و رسانه‌ها رخ می‌دهد و افکار عمومی جهان دچار بهت و حیرت شده‌اند، افزود: این سطح از نسل‌کشی و جنایت که در حال رخ دادن است و حامیان حقوق بشر از این جنایت حمایت می‌کنند و در بدترین شکل، این جنایت برای مردم غزه و لبنان شکل می‌گیرد. به نحوی که برای ترور یک نفر ۵ برج مسکونی را تخریب می‌کنند، در حالی که هیتلر هم از این کارها نمی‌کرد، اما باند جنایتکار حاکم رژیم صهیونیستی این کار را انجام می‌دهد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه موضوع مقاومت یک گفتمان است، بیان کرد: نوع شهادت فرماندهان و حضور کاملاً حماسی آن‌ها در سنگرها و صحنه‌ها نشان‌دهنده این است که مقاومت زنده است و اگر شهیدی به شهادت برسد مبارزان دیگر جای او را خواهند گرفت.

سردار جلالی اضافه کرد: تجربه پیروزی خون بر شمشیر امام حسین (ع) اثبات کرد که خون شهیدان نصرالله، زاهدی، نیلفروشان و دیگر شهدا نیز بر جنایات دشمنان فائق خواهد آمد.

وی با بیان اینکه نظم گذشته اعتبار خود را از دست داده است و رزمندگان مقاومت نظم جدیدی را شکل داده‌اند و دنبال کرده‌اند، تاکید کرد: طلایه‌دار حرکت جدید، مقاومت خواهد بود و شاهد سقوط رژیم صهیونیستی و پیروزی محور مقاومت خواهیم بود.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اظهار کرد: امسال هفته پدافند غیرعامل را به علت شرایط خاص، با رویکرد دیگری دنبال می‌کنیم. رویکرد امسال طراحی و اجرای برنامه‌های عملیاتی است. تحویل اقدامات دشمن و سناریوهای محتمل اقدامات آن‌ها در حوزه دفاع و نقش پدافند غیرعامل یک موضوع کلیدی و اساسی است که طراحی و انجام شده است.

سردار جلالی با بیان اینکه موضوع درگیری و مقاومت موضوع بسیار اساسی و راهبردی است که دنبال می‌شود، گفت: به دلیل شرایط، برخی برنامه‌ها را حذف کردیم و رویکرد عمده برنامه ما امسال برنامه‌های عملیاتی و آمادگی است.

وی افزود: تجزیه، تحلیل راهبردی، رویکردهای دشمن، بررسی سناریوهای محتمل دشمن که چه اقداماتی ممکن است در حوزه دفاع و در نقش حوزه پدافند غیرعامل انجام دهند، موضوعی بسیار کلیدی و اساسی است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دو مورد «آمادگی‌ها و هوشیاری ملی» و «ارتقای جامع» که ضرورت رویارویی با دشمن صهیونیست است، رویکرد اساسی کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: ارتقای آمادگی‌های زیرساختی و آمادگی‌های مقابله و پاسخ در موضوع‌های پدافند جنبه عملیاتی دارد.

سردار جلالی گفت: با تجزیه و تحلیل در حوزه‌های مختلف و سناریوی‌های ممکن تهدید مثل اقدامات سایبری و تروریستی خرابکارانه که ممکن است ذیل آستان جنگ تعریف شود، پاسخ محتمل به آن‌ها داده می‌شود؛ کاملاً برای هر سناریویی برنامه‌های اجرایی و عملیاتی را طراحی و دنبال کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل در قالب ۸ دستورالعمل عملیاتی تدوین و ابلاغ شده است، گفت: در شوراهای مختلف تجزیه، تحلیل و تصویب شده است که به عنوان مصوبه شورای امنیت کشور هم به دستگاه اجرایی کشور ابلاغ شده است. دستورالعمل‌ها امروز کاملاً اجرایی و در حال اجراست و بخش‌های مختلف دارد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اضافه کرد: روح کلی این دستورالعمل‌ها اقدامات پدافندی، احتیاطی، کاهش آسیب پذیری‌ها و مدیریت مخاطرات کاهش است، در واقع افزایش تاب‌آوری و ارتجاعی کشور است که شکل می‌گیرد.

سردار جلالی گفت: زمانی که ما در شرایط تحریم قرار می‌گیریم؛ انسجام ملی حرف اول را می‌زند و جناح‌ها و جریان‌های داخلی کشور با هر دو تفکری باید متمرکز و منسجم و پشت محور دفاع از کشور و دفاع از منافع ملی و انقلاب اسلامی باشند.

وی اعلام کرد: دستورالعمل دفاع «لایه به لایه سایبری» به نام شهید سرلشکر علی زاهدی تهیه و ابلاغ شد و تیم‌های عملیاتی ما هم در دستگاه اجرایی فعال هستند، برای آنکه هم به آن‌ها کمک کنند و هم اصول اطمینان از اجرا و آمادگی را داشته باشند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: هم دستورالعمل عمومی برای دستگاه اجرایی تنظیم و هم مصوبه شورای عالی کشور را که تکالیف دستگاه‌های اجرایی را در موضوع‌های مرتبط با شرایط فعلی تعیین شده که عمدتاً مبتنی بر کاهش آسیب‌پذیری‌ها کاهش مخاطرات است ابلاغ کرده‌ایم.

سردار جلالی با بیان اینکه طرح احمد کاظمی را برای استانداری‌ها و استان‌ها تهیه کرده‌ایم که یک برش استانی از طرح شهید نیلفروشان است و برای اقدامات استانی ابلاغ شده و هماهنگی اجرایی و اقدامات اجرایی آن را دنبال می‌کنیم، اظهار کرد: در حوزه اقدامات زیرساختی و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی کشور، طرح سردار شهید مهندس مهدی باکری ابلاغ شده که کاملاً مبتنی بر نظام حفاظت از زیرساخت‌های کشور و در چارچوب رصد و پایش تهدید کنترل و کاهش آسیب‌پذیری است.

وی با بیان اینکه طرح شهید محسن فخری‌زاده را نیز در حوزه‌های پرتوی تهیه کرده‌ایم، گفت: ما احساس کردیم که این ۸ دستورالعمل کل طیف تهدیدات ناشی از دشمن را پوشش می‌دهد که از طریق مجاری اعلام و با تاکید رئیس ستاد کل، تیم‌های عملیاتی مشترکی با بخش دولتی و بخش دفاعی برای اجرا تشکیل شده است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، این سازمان را محور اقدامات پدافندی دانست و افزود: سازمان‌ها و نهادها به عنوان بازوی اجرایی هستند. تنظیم رابطه پدافند غیرعامل و دولت، موضوعی دفاعی و بین سازمانی است که در دولت‌های قبل مشکلاتی داشتیم.

سردار جلالی افزود: در دولت چهاردهم وقتی دستورالعمل را به دکتر پزشکیان ارائه کردیم، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به عنوان مشاوره رئیس‌جمهور در حوزه پدافند غیرعامل کشور منصوب شود و روز گذشته رئیس‌جمهور با رویکرد مثبت و سازنده این حکم را صادر کرد که امید داریم این اقدام موجب هماهنگی بیشتر شود.

وی با اشاره به اتفاقات رخ داده در لبنان و ماجرای انفجار پیجرها و بی‌سیم‌ها هم گفت: ما بارها درباره تهدیدات مبتنی بر فناوری نو و هوش مصنوعی و تهدیدات سایبری هشدار داده بودیم و برای مقابله با آن اقداماتی مبتنی بر استفاده از تجهیزات بومی و فناوری بومی انجام داده بودیم. البته با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز علمی و دانشگاهی به پیشرفت‌های خوبی رسیده‌ایم و شاهد تولید سرور بومی در حوزه امنیت سایبری هستیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سرور بومی امن را در امنیت سایبری بسیار مهم دانست و گفت: انتظار داریم که شرکت‌ها و سازمان‌ها، هیچ سرور خارجی خریداری نکنند. در حوزه سازمان نیز سه سامانه بومی مبتنی بر هوش مصنوعی تولید شده است. همچنین سامانه «کنترل داده» تولید داخلی شده است.

سردار جلالی تاکید کرد: سامانه «اسکادا» که مهم‌ترین سامانه کنترل صنعتی و بومی است را تولید کرده‌ایم و توصیه می‌کنم که استفاده از ظرفیت بومی تبلیغ و فرهنگ‌سازی شود. تجربه انفجار پیجرها نشان داد که نمی‌توانیم در حوزه فناوری از تولیدات خارجی استفاده کنیم.

وی تجربه کرونا را بسیار مهم دانست و گفت: ما نظام عملیات پدافند زیستی را با استفاده از تجارب کرونا تدوین کرده‌ایم و امسال نیز با استفاده از این دستورالعمل‌ها در مقابل بیماری دنگی با آن مقابله کردیم و اطلاعات نشان داد که موفقیت‌های بسیاری خوبی در مقابله با گسترش پشه و بیماری دنگی به دست آمده است، همچنین در حوزه رصد و کنترل بیماری‌های واگیر دار نیز با همکاری وزارت بهداشت دستورالعمل‌های خوبی تهیه شده است.

وی در باره احتمال حملات سایبری نیز گفت: در حملات سایبری اخیر رژیم صهیونیستی، یگان آفندی ۸۲۰۰ دشمن ضربه اساسی خورد و ما شاهد افول حملات بزرگ آن‌ها بودیم.

در پایان این نشست خبری از پوستر گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل با شعار تدبیر امروز، امنیت فردا نیز رونمایی شد.

کد خبر 803712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.