به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ایمنی محل کار بسیار مهم و توجه به آن ضروری است، با این حال بهطور تقریبی از هر سه کارگر یک نفر طی دو سال گذشته با آسیب فردی شدید در محل کار خود مواجه شده است. ارزیابی ایمنی محل کار بسیار چالشبرانگیز است، چراکه هر صنعتی مکانیسمهای نظارتی و هر کشور قوانین ویژه خود را دارد که بر نحوه عملکرد هر صنعت تأثیر میگذارد.
با این حال بنیاد Lloyd’s Register، یک مؤسسه خیریه ایمنی جهانی مستقل با مأموریت مهم مهندسی مجدد دنیای ایمنتر، با کنار گذاشتن این چالش و مراجعه مستقیم به نظرات ۱۴۷ هزار کارگر در ۱۴۲ کشور، ایمنی محلهای کار مختلف را ارزیابی کرد. مبنای ارزیابی این بنیاد تعداد افرادی بود که طی دو سال گذشته در محل کار آسیب دیدهاند و طبق آن خطرناکترین صنایع را بر مبنای درصد آسیب به شرح زیر طبقهبندی کرد:
ماهیگیری ۲۶ درصد
ساختوساز ۲۲ درصد
کار در معدن ۲۱ درصد
کشاورزی ۱۸ درصد
خدمات حرفهای ۱۷ درصد
خدمات عمومی ۱۶ درصد
صنایع تولیدی ۱۵ درصد
آب و برق ۱۰ درصد
اهمیت آموزش در تبدیل محل کار به مکانی امنتر
طبق بررسیهای بنیاد یادشده، فعالیتهای یدی همچون ماهیگیری، کشاورزی و کار در معدن که در آن مردم روزانه از تجهیزات خطرناک استفاده میکنند صنایعی با بیشترین آسیب هستند. با این حال آموزش میتواند بهطور قابلتوجهی به ایمنی محل کار این صنایع کمک کند. نظرسنجی جهانی ریسک همچنین تعداد افرادی را ارزیابی کرد که در صنایع مربوطه آموزش دیدهاند.
نظرسنجی ریسک جهانی مسائلی فراتر از چالشهای ایمنی محیط کار را پوشش میدهد و بسیاری از خطرات، از درک تغییرات آبوهوایی گرفته تا مدت زمانی را که مردم میتوانند بدون شغل دوام آورند بررسی میکند.
آنها دریافتند که سه از چهار صنعت برتر که پاسخدهندگان بیشترین آسیب را در آنها گزارش کردهاند (شامل کشاورزی، ماهیگیری و ساختوساز) در میان چهار صنعتی قرار دارند که کمترین موارد آموزش ایمنی در آنها گزارش شده است.
ایمن بودن در محل کار برای تعادل سالم کار و زندگی ضروری است. درک ایمنی محل کار و آسیبهایی که افراد در هر صنعت با آن مواجه میشوند، هنگام تصمیمگیری در مورد سیاست اقتصادی یا تحقیق در مورد سلامت یک صنعت ضروری است.
نظر شما