رشد ۸۰ درصدی وسعت بافت فرسوده در شهر قزوین

سرپرست راه و شهرسازی استان قزوین از رشد ۸۰ درصدی وسعت بافت فرسوده در شهر قزوین طی یک‌ دهه اخیر خبر داد و گفت: علت اصلی افزایش مساحت بافت فرسوده شهری در قزوین شاخص‌های شورای عالی شهرسازی و معماری است که نواحی شهری منفصل را هم به‌عنوان سکونت‌گاه غیررسمی جزو بافت فرسوده محسوب می‌کند.

وهاب میزانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین از رشد ۸۰ درصدی وسعت بافت فرسوده در شهر قزوین طی یک دهه اخیر خبر داد و اظهار داد: در حالی که ۱۰ سال پیش حدود ۵۶۰ هکتار بافت فرسوده در شهر قزوین داشتیم، این وسعت در حال حاضر به ۱۰۰۵ هکتار رسیده است.

وی افزود: علت اصلی افزایش مساحت بافت فرسوده شهری در قزوین شاخص‌های شورای عالی شهرسازی و معماری است که نواحی شهری منفصل را هم به‌عنوان سکونتگاه غیررسمی جزو بافت فرسوده محسوب می‌کند و به همین خاطر جمع مساحت بافت فرسوده در شهر قزوین از ۱۰۰۰ هکتار عبور کرده است.

سرپرست اداره‌کل راه و شهرسازی استان قزوین با اشاره به خروج محله آب‌گیلک (شهرک مهدیه) از بافت فرسوده قزوین خاطرنشان کرد: حدود ۲۰۰ هزار متر مربع معادل ۲۰ هکتار از مساحت شهر قزوین از محدوده بافت فرسوده خارج شد، چراکه میزان نوسازی در این محله بیش از ۵۰ درصد بوده است.

میزانی درباره بازسازی و نوسازی محله تاریخی و قدیمی دباغان قزوین در چارچوب طرح توسعه و ساماندهی امامزاده حسین (ع) عنوان کرد: با مصوبه ستاد بازآفرینی استان قزوین قرار است سازمان ملی زمین و مسکن اعتباراتی برای خرید پلاک‌های تملک‌نشده اختصاص دهد.

وی اولویت ستاد بازآفرینی استان قزوین را بهسازی و نوسازی محله هادی‌آباد به‌عنوان مهمترین بخش از بافت فرسوده و ناکارآمد شهر قزوین دانست و ادامه داد: بر مبنای مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری برای نوسازی در بافت فرسوده شهری بر اساس مساحت پلاک تراکم ساختمانی سه تا شش طبقه داده می‌شود.

سرپرست راه و شهرسازی استان قزوین گفت: برای زمین‌های ریزدانه تراکم ساخت سه طبقه، برای زمین‌های با مساحت متوسط تراکم ساخت چهار طبقه و برای زمین‌های با مساحت بالا هم تراکم پنج و شش طبقه اعطا می‌شود.

کد خبر 801161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.