راهکارهای طب سنتی برای تقویت حافظه

عضو انجمن طب سنتی ایران گفت: گیاهان دارویی با داشتن مقادیر مناسبی از مواد معدنی از جمله سدیم، پتاسیم، آهن، منیزیم و فسفر، جایگزین مناسبی برای قرص‌های شیمیایی هستند و با داشتن طبعی گرم، می‌توانند به بهبود و تقویت حافظه کمک کنند.

محمدعلی یزدیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه افراد می‌توانند با استفاده از گیاهان دارویی حافظه خود را تقویت کنند و میزان هوشیاری را افزایش دهند، اظهار کرد: داروهای گیاهی علاوه‌بر اینکه برای کاهش استرس و اضطراب برای انجام فعالیت‌های روزانه مفید هستند، با داشتن طبیعتی گرم، محرک خوبی برای سلول‌های مغزی محسوب می‌شوند و برای افزایش تمرکز، کنترل عصبانیت زودهنگام و بهبود عملکرد مغز مفید خواهند بود.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی با داشتن مقادیر مناسبی از مواد معدنی از جمله سدیم، پتاسیم، آهن، منیزیم و فسفر، جایگزین مناسبی برای قرص‌های شیمیایی هستند، افزود: مصرف مویز برای افرادی که دچار فراموشی زودرس و بلندمدت هستند توصیه می‌شود و از گذشته نیز از مویز برای تقویت حافظه در خردسالان و نوجوانان استفاده می‌شود.

عضو انجمن طب سنتی ایران با اشاره به اینکه در صورتی که افراد مزاج سردی دارند و فعالیت‌های خود را به آرامی انجام می‌دهند می‌توانند برای رفع این حالت در طول روز چندین بار مویز بجوند، تصریح کرد: ترکیب گیاه آویشن و جعفری نیز موجب ایجاد ارتباط قوی و پرسرعت بین سلول‌ها در مغز می‌شود و برای بیماری‌هایی از جمله پارکینسون، آلزایمر کوتاه مدت، اضطراب و استرس شدید مفید خواهند بود.

یزدیان با اشاره به اینکه گیاه سعد کوفی می‌تواند در روند کاهش کندذهنی و بهبود فراموشی زودرس مؤثر عمل کند، ادامه داد: برای استفاده از این گیاه افراد باید به مدت شش هفته هر روز صبح طبق نظر پزشک متخصص مقداری پودر سعد کوفی را به همراه مویز خشک‌شده و پودر زعفران میل کنند.

وی با اشاره به اینکه گیاه آویشن از جمله گیاهان تأثیرگذار برای بهبود حافظه است، گفت: آویشن طبع بسیار گرمی دارد و طبیعت گرم برای تحریک سلول‌های عصبی و مغزی بسیار مفید است، همچنین در صورتی که افراد با مشکلات تنفسی یا آسم درگیر هستند، می‌توانند از دم‌کرده آویشن برای بهبود علائم خود استفاده کنند.

عضو انجمن طب سنتی ایران با اشاره به اینکه گیاه مریم گلی از جمله گیاهان دارویی تقویت حافظه است و برای درمان آلزایمر نیز کاربرد دارد، اضافه کرد: بیماری آلزایمر در پی کاهش‌یافتن انتقال‌دهنده عصبی مغز بروز می‌کند و مصرف گیاه مریم گلی از تداوم این روند جلوگیری می‌کند، همچنین افرادی که درگیر سردرگمی و فراموشی زودرس هستند و کنترلی بر اعصاب خود ندارند، می‌توانند از خشک شده اسطوخودوس با کمی پودر کندور و مقداری عسل استفاده کنند.

کد خبر 801065

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.