به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی، امروز_ سهشنبه بیستوچهارم مهر _ در نشست شورای اشتغال کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: ایجاد بازارچه صنایع دستی در شهرهای بزرگ استان با جدیت بیشتری پیگیری شود.
وی افزود: بانکها و وامهای بانکی بازوان رونق تولید و اشتغال در استانهای کمتر توسعه یافته هستند و نیاز است برای بهرهبرداری بهتر از این ظرفیتها همافزایی بین دستگاههای اجرایی و بانکها صورت گیرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه از ۳۵ طرح در حال ساخت بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، پنج واحد خدماتی آن بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: این طرحها ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری نیاز دارند.
وی از مسئولان میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد خواست تا با پیگیری اعتبار مورد نیاز این طرحها برای تکمیل و بهرهبرداری از این زیرساختها اقدامهای لازم صورت گیرد.
وی تصریح کرد: رفع موانع تولید به ویژه برای صنایع تأثیرگذار روغن نباتی در استان مورد توجه بیشتری باشد.
رحمانی خاطرنشان کرد: ۳۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اوراق اسلامی برای تکمیل طرحهای در دست ساخت حوزههای راه و آب در استان تصویب شدهاست.
وی افزود: ۲۰ هزار میلیارد ریال از این اعتبار به طرحهای حوزه راه و ۱۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از این منابع برای حوزه راهها پیشبینی شدهاست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه زیرساختهای راه و آب از مهمترین زمینههای جذب سرمایهگذار در استان بهشمار میرود، گفت: جذب و تزریق این منابع مالی میتواند تحولی اثرگذار در اشتغال و سرمایهگذاری استان ایجاد کند.
نظر شما