آرش فروزان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به خطر مسمومیت با الکل اظهار کرد: الکلهای حاوی اتانول و متانول به سرعت وارد خون میشود، روی سیستم عصبی، بینایی، گوارشی و قلبی عروقی تأثیر میگذارد و در صورت بروز علائم مسمومیت، باید سریع به بیمارستان مراجعه کرد.
وی افزود: آسیبها و خطرات جسمی و روحی ناشی از مصرف مشروبات الکلی، مشروبات الکلی دستساز و قاچاق بهدلیل استفاده از الکلهای حاوی متانول و سایر الکلهای سمی میتواند مسمومیتهای شدید و عوارض مرگباری برای مصرفکنندگان به همراه داشته باشند.
رئیس اورژانس بیمارستان امام (ره) اهواز خاطرنشان کرد: الکل متانول یکی از ترکیبات خطرناک در مشروبات الکلی است و افزایش موارد مسمومیت با این الکلها ممکن است بهدلیل بالا بودن غلظت متانول و ترکیب آن با اتانول در این مشروبات است، ماده اصلی در مشروبات الکلی «اتانول» است و مصرف آن با افزایش سطح آن در خون، موجب بروز علائم مسمومیت میشود، بهعلاوه مصرف متانول تأثیرات جبرانناپذیری بر سیستم عصبی مرکزی خواهد داشت.
فروزان عنوان کرد: الکلهای حاوی اتانول و متانول به سرعت وارد خون میشود و روی سیستمهای عصبی، بینایی، گوارشی، قلبی عروقی و کلیوی تأثیر میگذارد، مصرف همزمان این دو نوع الکل میتواند به گشاد شدن عروق قلبی و محیطی، افت فشار خون، حملات قلبی، افزایش ضربان قلب، آسیب بسیار جدی به بینایی و نارسایی حاد کلیوی شود.
وی گفت: اختلالات بینایی ناشی از مصرف مشروبات الکلی حاوی متانول میتواند فرد را دچار علائمی همچون تاری، سیاهی دید، اختلالدید و حتی نابینایی کند.
رئیس اورژانس بیمارستان امام (ره) اهواز گفت: در صورت بروز علائم بینایی، کلیوی، کاهش سطح هوشیاری به صورت حاد برای بیمار، ضمن لزوم مراجعه سریع به اورژانس باید سایر افرادی هم که مصرف کردهاند حتی در صورت نبود علامت به بیمارستان مراجعه کنند.
فروزان اضافه کرد: مصرف غیرعمدی در کودکان نیز میتواند آسیبهای غیرقابل جبرانی ایجاد کند.
نظر شما