به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدرضا آمویی امروز _دوشنبه بیستوسوم مهر_ درباره وضعیت و تکلیف شورای شهر کرمانشاه به خبرنگاران اظهار کرد: پس از تشکیل جلسات متعدد و دو جلسه فوقالعاده به دلیل همراهی نکردن اعضای شورای شهر کرمانشاه، پرونده به شورای حل اختلاف استان ارسال میشود تا روند انحلال شورا یا سلب عضویت اعضا پس از گرفتن تصمیم لازم در وزارت کشور پیگیری شود.
وی دلیل تشکیل شوراها را خدمترسانی به مردم و واگذاری خدمات و اجرای امور به خود مردم دانست و افزود: هیئترئیسه شورای اسلامی شهر کرمانشاه باید تا سیزدهم سال جاری مشخص و از طرف فرمانداری در بیستوهفتم تیر به تمام شوراهای شهر و روستا انتخاب هیئترئیسه سال آخر ابلاغ میشد.
فرماندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: شورای شهر کرمانشاه در مدت قانونی برای انتخاب هیئت رئیسه به توافق نرسیدند و انتخابات مختل شد، بعد از آن هم دو جلسه فوقالعاده برگزار شده است و از نظر قانونی دیگر نمیشود جلسه فوقالعادهای برگزار شود.
آمویی با بیان اینکه بیش از ۸۰ لایحه شورا همچنان روی زمین مانده است، تاکید کرد: پرونده شورای شهر در دو فاز به هیئت حل اختلاف استان ارسال شده که چرا تا سیزده مرداد انتخابات هیئترئیسه برگزار نشده است و چرا تعدادی از اعضا در جلسه فوقالعادهای که توسط فرمانداری کرمانشاه ابلاغ شده، حضور پیدا نکردهاند.
وی تاکید کرد: سال گذشته در هیئت حل اختلاف استان با رأی هر پنج عضو، پنجم آذر سال ۱۴۰۲ شورای شهر کرمانشاه از سوی استانداری و فرمانداری کرمانشاه منحل اعلام شد، اما دوازدهم آذر سال گذشته با هیئت حل اختلاف مرکز مکاتباتی صورت گرفت و پرونده ارسال شد که با حضور در این جلسه دلایل و استدلالهای خود را برای انحلال بیان کردیم.
فرماندار کرمانشاه تصریح کرد: بهدلیل شرایط آن زمان که نزدیک انتخابات بود یک فرصت سه ماهه توسط معاون حقوقی رئیسجمهور به اعضای شورای شهر کرمانشاه داده شد و در نهم بهمن ۱۴۰۲ جلسهای با حضور استاندار، معاونان و ۱۰ نفر از اعضا برگزار شد.
آمویی اضافه کرد: صورتجلسهای با حضور اصحاب رسانه در راستای پیگیری مواردی همچون جمعآوری سگهای ولگرد، ساماندهی ضایعاتیها، ساماندهی مدیریت پسماند و نخاله، ایجاد هشت بازارچه عرضه مستقیم کالا و تعیینتکلیف لوایح شهرداری به امضا رسید تا این موضوعها به نتیجه برسد، اما همچنان باقیمانده است.
نظر شما