حذف ۱۵۵ کد رشته در دانشگاه علمی کاربردی کردستان

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کردستان گفت: طی سه سال اخیر در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان ۱۵۵ کد رشته که دارای بازار کار مناسب نبودند، حذف شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، شاهین فکور، ظهر امروز _یکشنبه بیست‌ودوم مهر_ در نشست خبری با خبرنگاران استان اظهار کرد: مأموریت اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهارت آفرینی و ارائه آموزش‌های متناسب با نیاز بازار روز است که در طول بیش از ۳۰ سال از عمر خود در این راه فراز و فرودهایی داشته است.

وی افزود: طی سه سال اخیر، جهت‌گیری متناسب با اساسنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی شکل گرفته تا بتواند بیشتر به مأموریت خود نزدیک شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کردستان، دو رویکرد اصلی این دانشگاه را آموزش متناسب با نیاز امروز و آینده و کمک به اشتغال دانست و گفت: این دانشگاه در بُعد آموزشی دارای دوره‌های مقطع‌دار کاردانی و کارشناسی ناپیوسته و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و پودمانی است.

فکور ادامه داد: طی سه سال گذشته تعداد کدرشته محل‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح کشور از هشت هزار مورد به چهار هزار مورد کاهش یافته است چون رشته‌هایی که دارای بازار کار نبودند، حذف شدند.

وی اضافه کرد: طی این مدت در استان کردستان نیز از ۳۵۰ کدرشته محل، حدود ۱۵۵ رشته حذف شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کردستان تصریح کرد: این دانشگاه در حال حاضر دارای ۹ مرکز آموزشی است و حدود ۲۱۰۰ دانشجو دارد.

اشتغال ۷۸ درصد از فارغ‌التحصیلان دانشگاه علمی کاربردی

فکور ادامه داد: سال گذشته پایشی را در میان دانش آموختگان این دانشگاه انجام دادیم که مشخص شد ۷۸ درصد از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه دارای شغل هستند، البته ۴۳ درصد از آن‌ها نیز قبل از ورود به دانشگاه دارای شغل بودند.

وی فعالیت این دانشگاه را در چهار بخش صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر اعلام کرد و افزود: بیشترین اشتغال دانشجویان این دانشگاه در رشته‌های فرهنگ و هنر و صنعت و کمترین آن در بخش مدیریت و خدمات بوده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کردستان به مقوله تضمین شغل در این دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: مسئله تضمین شغل را با مرکز در جوار صنعت کیمیا کاشت اطبا در استان ایجاد کرده‌ایم که سال گذشته ۲۳ نفر و امسال ۱۳ نفر به شرط اشتغال در این مرکز بکارگیری شده‌اند.

راه‌اندازی مراکز دانشگاهی در جوار صنعت در کردستان

فکور ادامه داد: درصدد هستیم که تا پایان امسال حداقل یک مرکز آموزشی در جوار صنعت دیگر را نیز در استان راه‌اندازی کنیم.

وی به اجرای طرح آباد (آموزش برای اشتغال دانش‌آموختگان بیکار) نیز در استان اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۳۲ میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۴ نیز به دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه در راستای ایجاد شغل اعطا شده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی کردستان، طرح جامع نظارت هوشمند و طرح صلاحیت حرفه‌ای را نیز از دیگر طرح‌هایی دانست که توسط این دانشگاه در استان اجرا می‌شود.

کد خبر 800161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.