اتحادیه‌های صنفی وجه نظارتی خود را تقویت کنند

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین گفت: اتحادیه‌های صنفی به‌عنوان کنشگران اصلی اقتصادی باید وجه نظارتی خود را تقویت کنند و بر اجرای قوانین و مقررات توسط واحدهای صنفی نظارت بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، علیرضا حسن‌پور صبح امروز _یکشنبه بیست‌ودوم مهر_ در دیدار با اعضای اتحادیه تعمیرات تجهیزات گازسوز استان قزوین با اشاره به نقش این گروه در اقتصاد جامعه و سلامت بازار اظهار کرد: بازار زنجیره به هم پیوسته‌ای است که پویایی و موفقیت آن مستلزم همکاری و همراهی همه اجزا است و در این میان اتحادیه‌های صنفی بر اساس نقش و وظایف خود از اهمیت زیادی برخوردار هستند.

وی اتحادیه‌ها را بخشی از نظام تصمیم‌سازی کشور دانست و افزود: این نهاد با پایش مستقیم و مستمر عملکرد زیرمجموعه‌های خود علاوه‌بر حفظ شأن نظارتی، پیشگیری از تخلفات احتمالی، کنترل قیمت‌ها به سلامت و نظم بازار کمک می‌کند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین با بیان اینکه اتحادیه‌ها وظیفه دوسویه نظارت بر عملکرد، پاسخگویی به مطالبات و دفاع از حقوق اصناف را بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: اتحادیه‌های صنفی به‌عنوان کنشگران اصلی اقتصادی باید وجه نظارتی خود را تقویت کرده و بر اجرای قوانین و مقررات توسط واحدهای صنفی نظارت بیشتری کنند.

حسن‌پور اضافه کرد: آمادگی داریم ضمن تعامل گسترده با اتحادیه‌های صنفی بازرسی‌های مشترک برگزار کرده و رسیدگی به پرونده‌های صنفی را سرعت ببخشیم، در ضمن تعزیرات حکومتی و اتحادیه‌ها می‌توانند با برپایی دوره‌های توجیهی ارشادی در جهت صیانت از حقوق شهروندان و انتظام بخشی هرچه بیشتر به بازار گام بردارند.

وی با اشاره به بازدید روز گذشته خود از یک واحد تولید پوشاک تاکید کرد: تولیدکنندگان با همه مشکلات ناشی از تحریم‌های ظالمانه و با وجود مخاطرات سرمایه‌گذاری برای اعتلای کشور پای در این عرصه نهاده و ایده‌هایشان را به مرحله محصول می‌رسانند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین توسعه کارآفرینی را نیازمند رفع موانع تولید و پرهیز از بوروکراسی دانست و تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان به ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی می‌انجامد و باید محیط برای این بخش مولد و دلسوز جامعه امن و آماده باشد تا در آینده شاهد جذب سرمایه‌ها و پرورش کارآفرینان بیشتری باشیم.

حسن‌پور مقابله با پدیده قاچاق کالای خارجی را از اولویت‌های سازمان تعزیرات حکومتی دانست و گفت: پرداخت نکردن عوارض دولتی، برهم خوردن تعادل بازار و اختلال در تولید داخلی، هدر رفتن سرمایه‌ها، آسیب به سلامت اقتصاد کشور، ناکارآمد شدن بازار، لطمه به اشتغال و تولید داخل از پیامدهای قاچاق کالای خارجی است.

به گزارش ایمنا، در این دیدار اعضای اتحادیه خدمات تعمیرات تجهیزات و وسایل گازسوز استان قزوین ضمن بیان دغدغه‌های صنفی مشکلات خود را در رابطه با وظایف سازمان تعزیرات حکومتی تشریح کردند

کد خبر 799991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.