به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سیامک آزادی امروز _شنبه بیستویکم مهر_ در جمع خبرنگاران با اشاره به فاصله قابلتوجه بین آنچه که در دانشگاه فراگرفته میشود با آنچه که در بازار موردنیاز است، اظهار کرد: همواره سعی شده در ارتباط دانشگاه با صنعت این فاصلهها کم شود، اما اساساً این فاصله در تمامی دنیا وجود دارد و تنها مختص کشور ایران نیست؛ بنابراین تمهیداتی برای ایجاد مراکز توسعهدهنده فناوری که در حوزه نوآوری فعالیت دارند، برای پوشش این فاصلهها اندیشیده شد.
وی افزود: پارک علم و فناوری با همین رسالت ایجاد شدند تا بتوانند با ارائه خدماتی به صاحبان ایده کمک کنند که ریسک سرمایهگذاری در حوزه جدید و نوآورانه را بهاندازهای پایین آید که صاحبان ایده حاضر شوند، در این زمینه گام بردارند و نهایتاً در یک فرایند نظاممند به آنها کمک کنند تا ایده به محصول تبدیل شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه فضای دانشبنیان را فضای مستعدی برای ورود علاقهمندان به کسب کارهای نوآورانه دانست و گفت: این افراد علاوه بر ارتقای توانمندی خود به دنبال این هستند تا با پیدا کردن شرکتها و همتیمهایی که در آینده میتوانند با آنها همکاری کنند، وارد این عرصه شوند.
وی از سهرقمی شدن تعداد شرکتهای دانشبنیان در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: طی هفته گذشته، صدمین شرکت دانشبنیان استان موفق به اخذ گریت دانشبنیانی از معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری شد.
آزادی با بیان اینکه کرمانشاه در غرب کشور بیشترین تعداد شرکتهای دانشبنیان را دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای استان این عدد افزایش کمی و کیفی خواهد داشت.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۵۰۰ واحد و شرکت فناور در استان، گفت: ۱۰۰ شرکت از این تعداد از معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری گریت دانشبنیانی را اخذ کردهاند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در خصوص آخرین وضعیت ساختمان علم و فناوری، گفت: با حمایتهای جهاد دانشگاهی، معاونت علم و فناوری ریاستجمهوری و سامان برنامهوبودجه صاحب بزرگترین برج فناوری هستیم که بخشهایی از آن برای تکمیل نیازمند اعتبار هستیم و امیدواریم بخش قابلتوجهی از آن را در ۶ ماهه دوم امسال تکمیل شود.
نظر شما