به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، سیداحمد موسوی امروز _شنبه بیستویکم مهر_ در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: رشد روزافزون فناوریهای نوین و تجهیزات هوشمند، خواسته یا ناخواسته نوجوانان را به فضای مجازی سوق داده است، بنابراین اگر کاربران سطح دانش و آگاهی خود را در این حوزهها افزایش دهند مانع از سو استفاده مجرمان سایبری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه جرایم سایبری هر سال افزایش پیدا میکند، اضافه کرد: ۹۹ درصد از جرایم سایبری در استان زنجان کشف میشود تا آنجا که از ابتدای سالجاری تاکنون شش باند کلاهبرداری در استان کشف شده است.
رئیس پلیس فتا استان زنجان با بیان اینکه پلیس فتا در کشف جرایم سایبری مرز ندارد و این ویژگی منحصر به فرد است، اضافه کرد: به ویژه در مسائل مالی پروندهها در کل کشور بررسی شده و کشفیات در اختیار مالباختگان قرار میگیرد.
موسوی با اشاره به پنهان بودن هویت کاربران در فضای مجازی به ویژه در شبکههای اجتماعی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از پروندههای موجود در پلیس فتا با جعل هویت و سوءاستفاده از اعتماد کاربران است.
وی با اشاره به اینکه یکی از راهکارهای پیشگیری از بروز چنین آسیبهایی آموزش به شهروندان است، اضافه کرد: در نیمه نخست سالجاری یک هزار و ۲۰۰ نفر آموزش در حوزه سایبری رخ داده است.
رئیس پلیس فتا استان زنجان همچنین با اشاره به تولیدات این بخش انتظامی گفت: در این مدت ۱۹ میلیون بازدید از تولید محتوا را در استان زنجان داشتیم.
موسوی با اشاره به اینکه درصد بالای جرایم در حوزه سایبری مربوط به مسائل مالی است، افزود: طبق آمار ۷۵ درصد جرایم مالی و کلاهبرداری است که قطعاً افزایش آگاهی نقش تأثیرگذاری در کاهش آن خواهد داشت.
وی از شهروندان خواست: توصیههای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک در فضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir لینک ثبت گزارشات مردمی و یا از طریق شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.
نظر شما