به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حسین افشین در حاشیه بازدید از دهکده نوآوری و فناوری فشتام شهرستان رشت اظهار کرد: افراد باهوش و بااستعداد بسیاری در استانهای شمالی هستند و گیلان بین نخبگان کشور سهم زیادی دارد، اما از پتانسیل نخبگان کمتر استفاده شده است.
وی افزود: بیش از ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان در کشور فعالیت میکنند و طبق برنامه هفتم توسعه باید به ۳۰ هزار شرکت برسند.
معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور خاطرنشان کرد: سهم گیلان از شرکتهای دانشبنیان تنها ۱۰۰ واحد است، اما تنوع خوبی در حوزههای مختلف صنایع، شیمیایی، نانو و غذایی دارد.
افشین با بیان اینکه پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان از ظرفیتهای کشور است که باید بهطور جدی به آنها توجه شود، گفت: برای شرکتهای دانشبنیان بستههای حمایتی در نظر گرفته شده است که شامل استان گیلان نیز میشود.
وی افزود: با انتصاب حقشناس به عنوان استاندار گیلان و با هماهنگی و تعامل خوبی که وجود دارد، بهطور قطع شاهد اتفاقات خوبی در استان خواهیم بود.
لزوم توجه به جایگاه شرکتهای دانشبنیان در گیلان
هادی حقشناس، استاندار گیلان نیز در حاشیه این بازدید تاکید کرد: تولید محور توسعه و پیشرفت یک کشور است و این مهم در گیلان نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به جایگاه شرکتهای دانشبنیان و پارکهای علم و فناوری در حل مشکلات استان عنوان کرد: در تمام عرصهها باید از ظرفیت دانشمندان و متخصصان شرکتهای دانشبنیان نهایت بهره را ببریم، زیرا در این صورت میتوان بر مشکلات فائق آمد.
استاندار گیلان با ابراز خرسندی از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در گیلان خاطرنشان کرد: در استان شرکتهای دانشبنیان بسیار خوبی در حوزههای مختلف فعال هستند که میتوانیم از آنها در راستای توسعه و افزایش تولید، همچنین ایجاد اشتغال بهره گیریم.
حقشناس با تاکید بر لزوم بسترسازی مسیر تولید دانشبنیان در گیلان اضافه کرد: موانع از سر راه دانشبنیانها در گیلان باید برداشته شود.
وی با بیان اینکه گیلان در حوزه امنیت غذایی جزو ۱۰ استان برتر کشور است، افزود: با توجه به ظرفیت گیلان و توان شرکتهای دانشبنیان میتوان برای امنیت غذایی استان و کشور گامهای بلندی برداشت و انتظار است این رتبه تکرقمی شود.
استاندار گیلان گفت: ۴۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در پارک علم و فناوری گیلان فعال است که از این میان ۱۰۰ شرکت دانشبنیان هستند.
به گزارش ایمنا، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیسجمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور پیش از ظهر امروز در سفر یک روزه خود به گیلان با همراهی هادی حق شناس استاندار گیلان و جمعی از مسئولان استان از نمایشگاه محصولات شرکتهای دانش بنیان در فشتام رشت دیدن کرد و از نزدیک در جریان مسائل، ظرفیتها و تواناییهای دانش بنیانهای استان قرار گرفت.
در این نمایشگاه محصولات شرکتهای دانش بنیان اعم از تولید ترانس تروئید قدرت و استبلایزر ولتاژ برق، تولید نیمه صنعتی ربات سمپاشی هوایی هوشمند و ارائه خدمات مرتبط، طراحی تولید نصب و راه اندازی سامانههای قرائت از دور برای صنایع برق و گاز و برخی دیگر از محصولات تولیدی به نمایش درآمده است. از دیگر دستاوردهای به نمایش درآمده در این نمایشگاه تولید نهال سالم و گواهی شده از ارقام مختلف کیوی فروت، تولید سنگ مصنوعی نانو پلیمر، طراحی و نگهداری نرم افزارهای تحت وب و طراحی و توسعه سامانههای خدمات نوین است.
در ادامه این بازدید از یک محصول شرکت دانش بنیان برای کنترل و مهار گیاه سنبل آبی که معضل جدی تالاب انزلی و سایر تالابهای استان است، رونمایی شد. در این محصول به گفته تولید کننده ترکیبات شیمیایی و خطرناک مانند سموم و آفت کشها استفاده نشده و آسیبی به طبیعت و محیط زیست تالاب و اطراف آن وارد نمیکند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین از ۱۵ شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری گیلان در شهرک صنعتی رشت نیز بازدید کرد، همچنین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و استاندار گیلان از بخشهای مختلف مجموعه کارگاهی دانش بنیان فشتام رشت بازدید کردند.
این شرکت در حوزههای تولید ترانس برق، شانپو بدن مناسب بیماریهای دیابتی، دانش فنی تولید مواد موثره دارویی، خط تولید سیستمهای نرم افزاری، تولید نهال سالم، و گواهی شده از ارقام مختلف کیوی، تولید سنگ مصنوعی نانو پلیمر، طراحی و توسعه سامانههای خدماتی نوین و طراحی و نگه داری نرم افزارهای تحت وب فعالیت دارند.
نظر شما