لزوم توسعه گردشگری روستایی در کرمانشاه

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: توسعه گردشگری روستایی برای استان کرمانشاه لازم است و باید مورد توجه قرار گیرد، چراکه فرصت‌های ویژه‌ای را برای استان فراهم می‌کند.

داریوش فرمانی در حاشیه مراسم جشنواره عسل و بادام در روستای گندآباد بخش بیلوار کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه برجسته‌سازی و برندسازی محصولات روستایی و توسعه گردشگری را از جمله برنامه‌های میراث فرهنگی عنوان و اظهار کرد: ما مسیرهای گردشگری تعریف نشده‌ای داریم که مسیر بیلوار به دینور نمونه آن است، شناساندن آن‌ها از برنامه‌های ما به شمار می‌رود و محل برگزاری جشنواره بعدی ما هم روستای «علی‌آباد» به‌عنوان محل تولید عسل خواهد بود.

وی افزود: تلاش ما معرفی این جاذبه‌ها است، اما شرق استان کرمانشاه در توزیع گردشگری نسبت به غرب آن نامتوازن است که با ایجاد زیرساخت تلاش خواهد شد این توازن برقرار شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اشاره به شناسایی بزرگترین سایت پارینه سنگی در استان خاطرنشان کرد: تا پیش از این قدمت استان به ۲۰۰ هزار سال قبل باز می‌گشت، اما با این کشف که ظرف مدت ۱۸ ماه کاوش حاصل شد، قدمت استان کرمانشاه از ۲۰۰ هزار سال به یک‌ونیم میلیون سال پیش می‌رسد.

فرمانی اضافه کرد: کاوش‌های تپه تیلینه در استان کرمانشاه نشان می‌دهد که در پنج هزار سال پیش این منطقه یک مرکز دادوستد بوده است.

کد خبر 799546

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.