محمدرضا فلاح در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به چالشهای زندگی در حومه شهر اظهار کرد: زندگی در حاشیه شهرها چالشها و البته بعضی فرصتها و مزایایی دارد؛ این چالشها میتواند برای ساکنان حاشیه شهرها بهعنوان فرصتی برای تحقیقات و بررسیهای اجتماعی تلقی شود.
وی افزود: در دو دوره اخیر شورای اسلامی شهر، تلاش شد که مدیریت شهری به مناطق حاشیه شهر و کمبرخوردار خدماتی از جمله فضای سبز، احداث فرهنگسراها، ورزشگاهها و دیگر خدماتی که موجب میشود ساکنان حاشیه شهر نیازی به مراجعه به مرکز شهر برای دریافت این خدمات نداشته باشند، ارائه دهد.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه ایجاد درمانگاهها و دیگر خدمات بهداشتی که بعضی توسط بخش خصوصی احداث شده است، به کاهش نیاز به مراجعه به مرکز شهر کمک کرده است، ادامه داد: هرچند بعضی از چالشها در سالهای اخیر برطرف شده است، اما کمبود بعضی خدمات اساسی در حومه شهرها هنوز هم بهعنوان مشکل باقی مانده است.
فلاح خاطرنشان کرد: بهعنوان مثال، نبود کاربری اراضی ورزشی، سالنهای مطالعه یا درمانگاهها میتواند موجب شود که شهروندان برای دسترسی به این خدمات به مرکز شهر مراجعه کنند و این تردد به مرکز شهر میتواند مشکلاتی نظیر ترافیک، آلودگی، مسائل زیستمحیطی و مشکلات اجتماعی و فرهنگی به وجود آورد.
وی افزود: مدیریت شهری باید تدابیری برای حل این مسائل بیندیشد؛ اگر خدمات مورد نیاز در حاشیه شهرها فراهم شود، بهطور قطع نیازی به مراجعه شهروندان به مرکز شهر نخواهد بود و از ایجاد مشکلاتی همچون آلودگی، چالشهای فرهنگی و اجتماعی جلوگیری میشود.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: تمرکز مدیریت شهری بر ارائه خدمات به مناطق حاشیهای، مشکلات و چالشهای این مناطق را کاهش میدهد و در نهایت به نفع شهر و مدیریت شهری خواهد بود.
نظر شما