۵۰ درصد خاویار کشور در مازندران تولید می‌شود

استاندار مازندران گفت: ۵۰ درصد خاویار کشور و ۵۶ درصد فرآورده‌های شیلاتی در تولید و صادرات در این استان دارا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری عصر امروز _جمعه بیستم مهر_ در آئین جشن ملی آغاز بهره‌برداری از ذخایر ماهیان استخوانی دریای خزر در مازندران با اشاره به سیاست‌های توسعه دریا محور، اظهار کرد: حمایت از گسترش صنعت شیلات از سرفصل‌های مهم برنامه تحولی و پیشرفت این صنعت و اقتصاد منطقه و امنیت غذایی است.

وی با تاکید بر فراهم آوردن زمینه برای آبزی‌پروری در استان افزود: شیلات در تولید ذخایر استراتژیک فعال است و با برداشت از ذخیره دریا، تولید و رهاسازی به دریا را نیز انجام می‌دهد.

استاندار مازندران با بیان اینکه مازندران ۵۰ درصد خاویار و ۵۶ درصد فرآورده‌های شیلاتی در تولید و صادرات را داراست، تصریح کرد: با ایجاد زنجیره شاهد جهش اقتصادی خواهیم بود و از تولید بچه ماهی تا صادرات خاویار و گوشت ماهی، از صید تا پایانه فروش می‌توان تحرکی در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در منطقه ایجاد کرد.

نوری با اشاره به اینکه با توجه به شرایط اقلیمی مازندران و نیروی انسانی توانمند هر آنچه در این خط سرمایه‌گذاری شود، آورده اقتصادی آن چند برابر بیشتر خواهد بود، گفت: مشارکت در سرمایه‌گذاری و طرح‌های صنعت شیلات یک فرصت مغتنم است و این استان در صنعت شیلات تعاونی بسیار خوب عمل کرده است و تأثیر آن بر رشد و پیشرفت صنعت شیلات به صورت تیمی و تعاونی بیشتر خواهد بود.

استاندار مازندران تاکید کرد: حمایت تمامی دستگاه‌های متولی از سرمایه‌گذاران در حوزه شیلات در راستای تسهیل در صدور مجوزها و ارائه تسهیلات ضرورت دارد.

کد خبر 799472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.