تکمیل پروژه فیبر نوری برای شهر تبریز ضروری است

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: فیبر نوری راه نجات تبریز نیست، اما اجرای آن ضرورت دارد تا میزان مراجعات شهروندان کم شود.

به گزارش ایمنا از آذربایجان شرقی، روح‌الله رشیدی صبح امروز _پنجشنبه نوزدهم مهر_ در دهمین نشست خبری با اشاره به عملکرد شورای شهر تبریز اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ و سال سوم شورا، ۵۳ جلسه برگزار شده است و معترض به کاهش یافتن تعداد جلسات هستیم، با این حال در شورا، بنده به جز یک مورد که در مجلس شورای اسلامی حضور داشتم، در تمام جلسات شورا و کمیسیون‌ها حاضر بودم و تا به این لحظه ۲۱۵ جلسه برگزار شده است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲، بنده ۸۳ مورد تذکر در مورد مسائل مختلف داده بودم که در بعضی مسائل همراه با تکرار آن‌ها، در مجموع ۱۱۳ مرتبه، تذکر شفاهی داده شده است، تذکر در موارد کتبی در موارد اتوبوسرانی، حاشیه‌نشینی و فضای سبز و از این قبیل موارد بود. در سال سوم در کمیسیون عمران ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ است ۳۹ دستور جلسه منتشر شده که ۳۴ جلسه تشکیل شده بود و جلساتی که تشکیل نشده است به دلیل به حد نصاب نرسیدن و برخی هم مشترک با کمیسیون شهرسازی بود. کمیسیون عمران مسائلی مانند مترو، ترافیک، شرکت واحد اتوبوسرانی، آسفالت، ایمن سازی و سایر موضوعات مطرح شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: همزمان در مرکز پژوهش‌های شورا هم در حال خدمت هستم که سال چهارم حضور بنده است، بیشتر از ۱۰۰ عنوان طرح پژوهشی در حال مدیریت است که در آستانه هفته پژوهش، کتابچه ۱۰۰ طرح پژوهشی که در مرکز پژوهش‌ها انجام شده است را منتشر خواهیم کرد، همچنین بیش از ۳۰۰ سوال پژوهشی مطرح شده است که همه در مورد مسائل شهری است و با حدود ۲۰۰ مرکز پژوهشی و دانشگاهی و ۲۰۰ نفر پژوهشگر همکاری داشتیم.

رشیدی اضافه کرد: سال ۱۳۹۸ که مرکز پژوهش‌ها تأسیس شد و سال ۱۴۰۰، ۱۳ عنوان قرارداد پژوهشی، سال ۱۴۰۱ ۳۲ عنوان، سال ۱۴۰۲ ۴۴ عنوان و در پایان شش‌ماهه سال ۱۴۰۳، ۱۵ عنوان قرارداد پژوهشی منعقد شده است.

وی اضافه کرد: ۸۷ عنوان گزارش در مورد بودجه، شهرسازی، معماری، محیط زیست و تمام موضوعات منتشر شده است که تقریباً هر ده روز یک بار برای اتخاد تصمیمات کارشناسی، گزارش تولید کردیم. به عنوان مثال، موضوع دو کمال از گزاش‌های اخیر ما است یا در مورد فرجام اراضی ارتش که همه آن‌ها، در سایت مرکز پژوهش‌ها در دسترس عموم است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: اشاعه دستاوردهای مرکز در قالب یک کتاب، به نام نقشه مسائل اجتماعی شهر تبریز به تفکیک محلات شد که در قالب یک کتاب است و سال گذشته اجرا شد تا مبنای سیاست‌گذاری در حوزه فرهنگی و اجتماعی باشد که به آن، اعتنایی نشد. بعضی نتایج پژوهش‌ها را به طرح تبدیل کردیم به عنوان مصوبه در شورا درآوردیم که در حکم قانون است.

وی همچنین ادامه داد: در خصوص قطع درختان باغ گلستان، مخاطب ما شهرداری است نه نیروی انتظامی. در این مورد، شورا دور زده شده است و قانون می‌گوید که هرگونه واگذاری و هبه در شهرداری، باید با اطلاع و تصویب شورا باشد. در مورد جلساتی با بانک شهر برای رفع و رجوع پروژه‌ها که حاصل تفاهم‌ها هنوز در شورا بررسی نشده است مانند موزه فرش یا عتیق یا آیسان که موضوعات مشترک است. به شخص من هیچ اتهامی وارد نشده و بنده مالک هیچ مؤسسه خصوصی نیستم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص سوالات مربوط با بازداشت یکی از افراد رده بالای شهرداری تبریز در خصوص رانت با اینکه حدود ۱۱۰ طرح که در مرکز بررسی شده چرا بعضی طرح‌ها بررسی نشده است و دلیل ناتوانی شهرداری در جمع‌آوری سد معبر و ورود به پارک حاشیه‌ای ممنوع شده است، عنوان کرد: ما در مورد پارک حاشیه‌ای پیگیری کردیم که باعث شد قرارداد با آن شرکت، امتداد نداشته باشد و الان، بر اساس خود اظهاری است؛ عموم مردم در تبریزاپ، ثبت‌نام می‌کنند که مثلاً چه ساعتی در آنجا پارک کردیم تا مبلغ از کیف پول، برداشت شود و مرکز پژوهش‌ها پیشنهاد می‌کند که به دستاوردها اعتنا کنیم.

وی تاکید کرد: بحث سد معبر یک کار بین بخشی است و گاهی اوقات اتفاق افتاده است که نیروهای سد معبر از تمام اختیارات خود استفاده کرده‌اند اما نتیجه‌ای نداشت‌، در بعضی موارد پلیس و دستگاه قضائی باید ورود کنند تا نیروهای شهرداری آسیب نبینند، حکم تعلیق نیز یکی از افراد رده بالای شهرداری تبریز در مورد رشوه نبود، بلکه شاکی خصوصی داشت که پیمانکاران فضای سبز هستند.

فیبر نوری راه نجات تبریز نیست

عضو شورای اسلامی شهر تبریز خاطرنشان کرد: فیبر نوری نجات تبریز نیست، بلکه ضرورت تبریز است تا میزان مراجعات مردم کم شود؛ شنبه گذشته قرار بود که جلسه‌ای با حضور نمایندگان برگزار شود اما رئیس مجمع فرمودند که روز دیگری برگزار شود، در مورد پروژه‌های مشارکتی و نیمه مشارکتی نیز بعضی موارد رفع و رجوع شده یعنی به کمیسیون ماده ۳۸ رفته نه اینکه کلاً تمام شود.

رشیدی در پاسخ به سوالاتی در مورد دیدگاه ایشان در مورد شورا، ترافیک شهری و کمبود پارکینگ، تصریح کرد: اختیارات شورا وسیع است، اگر در اعضا حُریت باشد، آن موقع می‌توانند بیشتر در خدمت شهر باشند، الان باید در پی بررسی نیازهای اساسی باشیم چراکه تأمین اتوبوس باعث می‌شود که ترافیک حل شود، نباید به هسته مرکزی شهر و ضلع جنوبی مصلی ماشین وارد شود که افتخار می‌کنم جلوی آن را گرفتم ولی در اماکن خدماتی، کمبود پارکینگ داریم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز در پاسخ به سوالاتی در مورد اینکه چه اهرم‌های فشاری وجود خواهد داشت تا فاجعه موضوع باغ گلستان و نظایر این‌ها تکرار نشود، گفت: در این دوره از ظرفیت سیاستگذاری شورا استفاده نشده است و از اختیارات قانونی باید استفاده کنیم که کمتر استفاده شده است.

رشیدی در پاسخ به سوالاتی در مورد اینکه در خصوص پارک خودرو در خیابان مصلی تا انتهای والمان، آیا مشکلات رفع خواهد شد، اینکه مخالف ورزش حرفه‌ای شهرداری بودند و روند پیشرفت زیرساخت‌ها را چگونه می‌بینند، خاطرنشان کرد: برای ماشین‌هایی که در آنجا پارک می‌کنند، جریمه شامل می‌شود؛ مخالفت در مورد ورزش حرفه‌ای شهرداری، به این خاطر بود که منابع به سمت احداث زیرساخت‌ها برود، در حال حاضر سالن‌های ورزشی در بعضی مناطق احداث می‌شود و منابع به سمت احداث زیرساخت‌ها به منظور کشف استعدادها برود.

وی عنوان کرد: در مورد بحث میدان آذربایجان مشکلات رفع شده است و نواقص همچون تابلوهای راهنما که در حال رفع شدن است، اما نقص عمده آن، اتصال بلوار شهید بابایی به پاسداران که کارکرد ترافیک را زیر سوال برده است.

کد خبر 799212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.