به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید مهدی عبادی ظهر امروز _چهارشنبه هجدهم مهر_ در جریان بازدید از دفتر ایمنا با بیان اینکه حمایت از ایجاد نیروگاههای خورشیدی کوچک خانگی در دستور کار جدی این نهاد حمایتی قرار دارد، اظهار کرد: برق تولید شده توسط این پنلها خرید تضمینی ۲۰ ساله دارد و شرکت توزیع برق تعهد کرده است که این برق را خریداری کند.
وی افزود: همچنین مددجویان متقاضی دارای شرایط هم میتوانند صاحب این پنلها شوند به شرط اینکه آن فضای اولیه را داشته باشند و تخصص خاصی هم نیاز ندارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: حمایت از ایجاد نیروگاههای خورشیدی کوچک خانگی در دستور کار جدی این نهاد حمایتی قرار دارد.
عبادی تصریح کرد: سهمیه تعیین شده برای استان در موضوع ایجاد نیروگاههای خورشیدی خانگی ۳۵۰ مورد است که امید میرود بتوانیم تا ۵۰۰ مورد آن را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۳۰ مورد، بررسی کارشناسی شده و این افراد شرایط لازم را دارا و تأیید شده هستند و به دنبال اختصاص تسهیلات و اجرا آن هستیم.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی ادامه داد: یکی از مباحث مهم که در اساسنامه این نهاد به آن تاکید شده، ایجاد فرصتهایی برای توانمند سازی خانوادههای تحت پوشش است.
عبادی افزود: با کمک دولت در کمیته امداد این موضوع یک رنگ و بوی جدیدی گرفته و اعتبارات خوبی برای این نهاد در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: برنامههای مجموعه امداد به این سمت است که خانوادهها را از مصرف کننده صرف به تولید کننده تشویق کند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی با بیان اینکه در سال جاری تا کنون حدود ۹۰۰ فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شده است، گفت: برای توانمند سازی و ایجاد منابع پایدار برای خانوادههای تحت پوشش دو موضوع مد نظر مجموعه امداد قرار دارد و کارهایی که قطعیت تولید مشخص دارند و آینده روشن برای آنها متصور باشد.
عبادی ادامه داد: یکی دیگر از اقداماتی که در دستور کار امداد قرار دارد، ایجاد استخرهای پرورش ماهی پیش ساخته است که کارهای کارشناسی اولیه آن انجام شده و مجموعه شیلات در این خصوص همکاری لازم را با امداد دارد و تعداد متقاضی معرفی شده را بررسی و برخی از موارد را تأیید کرده است.
وی اضافه کرد: برای هر استخر حدود ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار در قالب تسهیلات در نظر گرفته شده است که به صورت وام به مددجویان امداد پرداخت میشود.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی گفت: یکی از صنایع دستی ارزشمند که در استان از قدیم فعال بوده، تولید فرش است که امید میرود با توجه ویژه از این ظرفیت برای توانمند سازی مددجویان بهره مند شویم.
عبادی تصریح کرد: در زمینه پرورش دام هم قصد داریم زنجیره دام را تکمیل کنیم یعنی از خرید تولید تا فروش آن مد نظر قرار دارد و خدمات دامپزشکی، خوراک و… باید مدیریت و نظارت لازم صورت گیرد.
وی افزود: در صورتی که این اقدام عملیاتی شود، متقاضی و مدد جوی امداد نیاز نیست با مواجه شدن با هر مشکلی دام خود را بفروشد.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی خاطرنشان کرد: این نهاد مسئول اشتغال و تولید در استان نیست اما به عنوان عضوی از جامعه و حمایت از مددجویان کمکهایی انجام میدهیم، که این چرخه دقیقتر و جامعتر نسبت به مددجویان کامل شود.
عبادی ادامه داد: با همکاری پارک علم و فناوری، رویداد کارآفرینی برای دانشجویان و فارغالتحصیلان در استان مرکزی برگزار شد و ثمره آن این است که از ۶۰ نفر دانشجویان و فارغالتحصیلانی که در دوره اول حضور داشتند، ۱۸ نفر جذب بازار کار شدند.
وی گفت: رویدادهای کارآفرینی به ما کمک میکند که افرادی را که تا امروز نمیشناختیم و نمیدانستیم هنرشان چیست را شناسایی کنیم و اگر هنر ویژهای داشته باشند، پارک علم و فناوری آنها را شناسایی و از ظرفیت آنها استفاده خواهد کرد.
نظر شما