ضرورت آمادگی کامل استان برای مقابله با حوادث احتمالی نیمه دوم سال

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گقت: باتوجه به آغاز بارش‌ها باید آمادگی کامل برای مقابله با حوادث احتمالی وجود داشته باشد، فرمانداران هرچه سریع‌تر ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها را برای پیشگیری از حوادث نیمه دوم سال تشکیل دهند و همه مصوبات استانی را بومی سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری امروز _سه شنبه هجدهم مهر_ در جلسه ستاد مدیریت بحران چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: با توجه به شروع نیمه دوم سال و رخدادهای اقلیمی طبیعی از کلیه فرمانداران و مسئولان انتظار می‌رود پیشگری‌های لازم را در خصوص مکان‌های حادثه خیز انجام دهند.

وی با بیان این‌که تأمین آب پایدار تا درصد بالایی انجام شده است، افزود: در سه سال گذشته چهارمحال‌وبختیاری حوادث طبیعی سنگینی را از جمله زلزله، بارش سنگین و بی سابقه برف، بارندگی‌های شدید و سیل آسا، تنش‌های آبی و انفجار لوله گاز را به پشت سر گذاشته، ولی با اقدامات به هنگام، اتخاذ تدابیر لازم، حضور و آمادگی مسئولان مربوط و کمک‌های رئیس جمهور شهید، کلیه این حوادث در کمترین زمان ممکن مدیریت شدند و هیچکدام از موارد ذکر شده آسیب جانی نداشته است.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: در سه سال گذشته اعتبارات ویژه مدیریت بحران از طریق سازمان برنامه بودجه و وزارت کشور به استان تخصیص داده شد که با استفاده از این اعتبارات مکان‌های آسیب پذیر و آسیب زا ترمیم شدند، تجهیزات شهرداری‌ها، هلال احمر، دهیاری‌ها، محیط زیست و منابع طبیعی بروز شد و همین موضوع کمک بسیاری به کاهش حوادث در استان داشت.

حیدری بیان کرد: باتوجه به آغاز بارش‌ها باید آمادگی کامل برای مقابله با حوادث احتمالی وجود داشته باشد، فرمانداران هرچه سریع‌تر ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها را برای پیشگیری از حوادث نیمه دوم سال تشکیل دهند و همه مصوبات استانی را بومی سازی کنند.

استاندار چهارمحال بختیاری افزود: دستگاه‌های خدمات‌رسان نسبت به برقراری کشیک‌ها و دپوی تجهیزات و امکانات در مناطق صعب العبور مانند سوخت، آرد و مایحتاج مردم در استان و شهرستان‌ها اقدام کنند.

حیدری با اشاره به طرح‌های زمستانی گفت: کلیه پروژه‌های عمرانی با توجه به فصل سرما به خصوص آسفالت جاده و خیابان‌ها باید سرعت داده شود همچنین به منظور جلوگیری از آسیب به محصولات کشاورزی و خسارت به کشاورزان دامداران و شیلات داران جمع آوری محصولات کشاورزی نیز هرچه سریع‌تر انجام شود.

ضرورت آمادگی کامل استان برای مقابله با حوادث احتمالی نیمه دوم سال

۲۵ مخاطره در چهارمحال‌وبختیاری رصد شده است

خسرو کیانی مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال‌وبختیاری نیز در این جلسه، اظهار کرد: بر اساس قانون مدیریت بحران کشور دو سند استانی کاهش خطر حوادث و سوانح و آمادگی پاسخ‌دهی سازمان مدیریت بحران باید تهیه می‌شد، که چهارمحال‌وبختیاری اولین استانی بود که این دو سند را تهیه کرد و به صورت کشوری مصوب شدند.

وی افزود: با توجه به رویکرد مدیریت بحران که رویکرد کاهش خطر هست با تهیه این اسناد قطعاً مدیریت بحران در پنج سال آینده براساس برنامه‌ای که در این اسناد نوشته شده است روند مطلوب‌تری خواهد داشت، همچنین براساس این دو برنامه دستگاه‌های مشمول ماده دو قانون مدیریت بحران باید تکالیف و برنامه‌های پنج ساله خود را برای کاهش خطر در استان را صورت دهند، که این موضوع از طریق دستگاه‌های ناظر رصد می‌شوند.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال‌وبختیاری گفت: ۲۵ مخاطره استان در این اسناد رصد شده و کلیه آنها جمع آوری شدند و برای هر مخاطره در چهار مرحله پیش بینی و پیشگری، آمادگی و پاسخ، بازسازی و بازتوانی برنامه ریزی شده است.


کیانی ادامه داد: مهم‌ترین حوادث و رخدادها در استان شامل سیل، زلزله، خشکسالی‌، رانش و ریزش زمین، ریزش کوه و سرمازدگی هستند.


وی خاطر نشان کرد: باتوجه به شروع نیمه سال و فصل سرما، نقاط ضعف و حادثه خیز استان باید احصا و ساماندهی شوند، که اقدامات لازم از طریق فرمانداران باید صورت بگیرد.

کد خبر 798949

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.