به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، مهدی نوری امروز- سهشنبه هفدهم مهر- در جلسه بررسی چالشهای صنعت طیور گوشتی و تخم گذار شهرستان گلپایگان، اظهار کرد: تولیدکنندگان طیور در خط مقدم جبهه اقتصادی و تأمین امنیت غذایی قرار دارند، اما نگهداری این صنعت مهم چالشهایی دارد که باید بررسی و رفع شود.
وی با بیان اینکه اهداف سازمان دامپزشکی حفظ و نگهداری سرمایههای دامی است، افزود: شبکه دامپزشکی خط مقابله با بیماریهای مشترک دام و انسان است.
مدیر شبکه دامپزشکی گلپایگان با اشاره به اینکه صادرات هرگونه فرآورده خام دامی فقط با مجوز شبکه دامپزشکی باید صورت گیرد، گفت: گلپایگان از شهرستانهای صادر کننده تخم مرغ به خارج کشور است.
نوری با بیان اینکه ایران جزو ۱۰ کشور تولید کننده تخم مرغ دنیا است، گفت: در حال حاضر یک میلیون و چهارصد هزار طیور در واحدهای صنعتی شهرستان در ۱۳ واحد پرورش داده میشود.
وی افزود: ۲۴ هزار رأس دام سنگین و ۱۲ هزار رأس دام سبک در ۴۵۰۰ واحد سنتی شهرستان پرورش داده میشود که نشان از گستردگی صنعت دام در گلپایگان است.
مدیر شبکه دامپزشکی گلپایگان با بیان اینکه گلپایگان سومین شهرستان تولید کننده تخم مرغ در استان است، افزود: روزانه ۴۰ تن تخم مرغ در ۱۳ واحد مرغ تخمگذار تولید میشود.
نوری گفت: با توجه به اینکه گلپایگان در کریدور استانهای بزرگ کشور قرار دارد ممکن است انواع بیماریهای دامی در شهرستان نفوذ کند بنابراین همواره ورود و خروج دام از شهرستان کنترل میشود.
مهدی سرلک، معاون فرمانداری گلپایگان نیز با بیان اینکه کیفیت مرغ در سفره غذایی مردم اهمیت دارد، اظهار کرد: باید به سمت و سویی حرکت کنیم که موانع تولید از سر راه تولید کنندگان برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه ناترازی در کشور موجب قطعی برق در بخش صنعت و کشاورزی شد، افزود: به دنبال راهکار مناسب برای فرهنگ بهینه مصرف برق هستیم تا در سالهای آینده مشکلات قطعی برق در بخش تولید نباشیم.
نظر شما