به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحالوبختیاری، محمد کریمی امروز _سهشنبه هفدهم مهر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گندزدایی آب یکی از مهمترین و اصلیترین گامها در فرایند بهبود کیفیت و استانداردسازی آب برای مصرف بهعنوان آب آشامیدنی است.
وی افزود: از مجموع ۲۷۷ سامانه گندزدایی آب آشامیدنی در استان ۱۳۹ سامانه کلرزن گازی، ۱۲۸ سامانه تزریق آب ژاول و ۱۰ سامانه الکترولیز نمک طعام در ایستگاهها، مخازن و مجتمعهای آبرسانی سراسر استان فعال هستند و سالانه بیش از ۱۲ میلیارد تومان در این رابطه هزینه میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحالوبختیاری تصریح کرد: پیشینه سالمسازی آب آشامیدنی به حدود دو هزار سال پیش باز میگردد که تصفیه و ضدعفونی آب از طریق جوشاندن و صاف کردن انجام میشده است، اما با گذشت زمان، افزایش جمعیت و نیاز بیشتر مردم به آب روشهای نوین گندزدایی آب از جمله تهنشینی و فیلتراسیون را به روشهای معمول آن زمان اضافه شده است.
کریمی گفت: آب از مهمترین عناصر طبیعت بوده و همان اندازه که میتواند سلامتی را تضمین کند، در شیوع بیماریهای عفونی و گوارشی نیز میتواند مؤثر باشد، بنابراین اهمیت گندزدایی آب دو چندان میشود، همچنین یکی دیگر از دلایل گندزدایی آب کمک به حفظ کیفیت فیزیکی، شیمیایی و باکتریولوژی آب آشامیدنی است.
وی اضافه کرد: گندزدایی آب که با صرف نیرو و هزینه زیادی نیز انجام میشود، همه عوامل بیماریزا از بین خواهند رفت و مردم از آب سالم، بهداشتی و مطمئن برای آشامیدن بهرهمند میشوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحالوبختیاری با اشاره به سامانههای الکترولیز نمک طعام گفت: در این روش کلر به دست آمده از الکترولیز نمک طعام بهصورت مستقیم به آب شرب تولیدی اضافه میشود.
نظر شما