صرف سالانه ۱۲ میلیارد تومان جهت گندزدایی آب آشامیدنی در چهارمحال‌وبختیاری

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال‌وبختیاری گفت: از مجموع ۲۷۷ سامانه گندزدایی آب ۱۳۹ سامانه کلرزن گازی، ۱۲۸ سامانه تزریق آب ژاول و ۱۰ سامانه الکترولیز نمک طعام در ایستگاه‌ها، مخازن و مجتمع‌های آب‌رسانی سراسر استان فعال هستند و سالانه بیش از ۱۲ میلیارد تومان در این رابطه هزینه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمد کریمی امروز _سه‌شنبه هفدهم مهر_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: گندزدایی آب یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین گام‌ها در فرایند بهبود کیفیت و استانداردسازی آب برای مصرف به‌عنوان آب آشامیدنی است.

وی افزود: از مجموع ۲۷۷ سامانه گندزدایی آب آشامیدنی در استان ۱۳۹ سامانه کلرزن گازی، ۱۲۸ سامانه تزریق آب ژاول و ۱۰ سامانه الکترولیز نمک طعام در ایستگاه‌ها، مخازن و مجتمع‌های آب‌رسانی سراسر استان فعال هستند و سالانه بیش از ۱۲ میلیارد تومان در این رابطه هزینه می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال‌وبختیاری تصریح کرد: پیشینه سالم‌سازی آب آشامیدنی به حدود دو هزار سال پیش باز می‌گردد که تصفیه و ضدعفونی آب از طریق جوشاندن و صاف کردن انجام می‌شده است، اما با گذشت زمان، افزایش جمعیت و نیاز بیشتر مردم به آب روش‌های نوین گندزدایی آب از جمله ته‌نشینی و فیلتراسیون را به روش‌های معمول آن زمان اضافه شده است.

کریمی گفت: آب از مهم‌ترین عناصر طبیعت بوده و همان اندازه که می‌تواند سلامتی را تضمین کند، در شیوع بیماری‌های عفونی و گوارشی نیز می‌تواند مؤثر باشد، بنابراین اهمیت گندزدایی آب دو چندان می‌شود، همچنین یکی دیگر از دلایل گندزدایی آب کمک به حفظ کیفیت فیزیکی، شیمیایی و باکتریولوژی آب آشامیدنی است.

وی اضافه کرد: گندزدایی آب که با صرف نیرو و هزینه زیادی نیز انجام می‌شود، همه عوامل بیماری‌زا از بین خواهند رفت و مردم از آب سالم، بهداشتی و مطمئن برای آشامیدن بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به سامانه‌های الکترولیز نمک طعام گفت: در این روش کلر به دست آمده از الکترولیز نمک طعام به‌صورت مستقیم به آب شرب تولیدی اضافه می‌شود.

کد خبر 798390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.