به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، داریوش فرمانی امروز _دوشنبه شانزدهم مهر_ در مراسم جشنواره طعم امید ۳ با بیان اینکه کرمانشاه سی و هفتمین شهر خلاق خوراک دنیا در یونسکو است، اظهار کرد: به منظور حفظ این جایگاه و معرفی ظرفیتهای استان در حوزه گردشگری خوراک، فعالیتها و اقداماتی را طی ۲ سال اخیر انجام داده و در دستور کار داریم.
وی افزود: علاوه بر میراثفرهنگی، دستگاههای دیگری همچون شهرداری نیز در این حوزه متولی هستند که با همکاری هم برای توسعه گردشگری خوراک کرمانشاه تلاش میکنیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه با بیان اینکه برگزاری جشنواره طعم امید ۳ و میزبانی رویداد منطقهای آن در کرمانشاه نیز در ادامه همین اتفاق است، تصریح کرد: مرحله استانی این جشنواره با همکاری بهزیستی و اداره فنی و حرفهای، ورزش و جوانان، شهرداری و فرمانداری کرمانشاه در استان برگزار شد و بخش منطقهای آن اواخر این ماه برگزار میشود.
فرمانی عنوان کرد: تلاش میشود که ظرفیتهای گردشگری کرمانشاه را در حوزه گردشگری خوراک به ۲ شکل ملی و بین المللی معرفی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در کنار جاذبههای تاریخی، طبیعی و فرهنگی استان، خوراک نیز یکی از ظرفیتهای مهم گردشگری استان به شمار میرود، گفت: به این منظور سال گذشته در نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران، تم غرفه کرمانشاه بر اساس خوراک بود که مورد استقبال بسیار بالای بازدیدکنندگان قرار گرفت و آن را به گردشگران داخلی و خارجی معرفی کردیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه تصریح کرد: همچنین اقداماتی را با همکاری فدراسیون گردشگری خوراک کشور آغاز کردهایم که از جمله آنها میتوان کسب مجوز راه اندازی آکادمی گردشگری خوراک و آشپزخانه صنعتی آموزش آشپزی اشاره کرد.
فرمانی به اعطای لوح «کرمانشاه مهد خوراک ایران» از سوی وزارت میراثفرهنگی به کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در تلاشیم تا پیگیری و با همکاری شهرداری خانه خلاق خوراک و خیابان خوراک را نیز راه اندازی کنیم.
وی با بیان اینکه خوراک یکی از جاذبههای گردشگری مهم کرمانشاه است، عنوان کرد: با مجموعه اقداماتی که در حال شکل گیری است، در حال معرفی ظرفیتهای گردشگری استان در حوزه خوراک هستیم.
نظر شما