پارکینگی برای بیمارستان ولیعصر اراک در نظر گرفته نشده است

رئیس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اراک گفت: برای بیمارستان ولیعصر اراک هیچ پارکینگی در نظر گرفته نشده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی اصغر غفاری عصر امروز _دوشنبه شانزدهم مهر_ در یکصدوپنجاه‌وپنجمین جلسه صحن علنی شورا اظهار کرد: برای بیمارستان ولیعصر اراک هیچ پارکینگی در نظر گرفته نشده است.

وی افزود: برای رفع مشکل پارکینگ بیمارستان ولیعصر تاکنون اقدامی نشده است.

رئیس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه این بیمارستان به پارکینگی با حداقل ظرفیت هزار خودرو نیاز دارد، گفت: اراضی که در محدوده این بیمارستان قرار دارند، دولتی است و می‌توان از آن‌ها برای ساخت پارکینگ استفاده کرد.

غفاری ادامه داد: برای واگذاری سند از دولت به افرادی که اعیانی دارند و عرصه از آن دولت است، در قانون بودجه ۱۴۰۳ و در قانون برنامه هفتم این موضوع مطرح شده است.

وی افزود: در این قانون در فصل مسکن درون شهری و موارد مختلف هیچ اشاره به استفاده از ظرفیت اراضی دولتی در حوزه بازآفرینی نشده است.

بیش از ۳۳ درصد از اراضی شهر اراک دولتی است

علی چگینی عضو شورای شهر اراک هم اظهار کرد: هم‌اکنون بیش از ۳۳ درصد از اراضی این شهر دولتی است.

وی افزود: به برنامه هفتم توسعه در حوزه مدیریت شهری، اشکالات و نقدهای اساسی وجود دارد که توجه کافی به آن ضروری به نظر می‌رسد.

عضو شورای شهر اراک تصریح کرد: مبحث تمرکزگرایی در برنامه هفتم توسعه در حوزه مدیریت شهری به وفور دیده می‌شود که در این زمینه با بی‌توجهی مواجه هستیم.

چگینی با بیان اینکه مدیریت یکپارچه شهری باید مد نظر قرار گیرد، گفت: سهم شهرداری‌ها از مالیات‌ها و ارزش افزوده که پنجاه پنجاه بوده، کاهش یافته و هم اینک به دنبال کمتر شدن سهم شهرداری‌ها هستند.

وی با اشاره به مبحث اسناد مالکیت شهری ادامه داد: بیش از ۳۳ درصد از اراضی شهر اراک دولتی است و راهکار خوبی ارائه نشده و به نوعی قانونی که وجود داشت، اجرا نشده است.

عضو شورای شهر اراک گفت: امید می‌رود در مجلس شورای اسلامی این قانون به نفع مردم و اراضی که ساکن آن هستند و به نوعی کمک هم به حوزه مدیریت شهری و مردم است، تمدید شود.

بودجه ملی برای شهر اراک در نظر گرفته نشده است

سیدرضا قریشی عضو شورای شهر اراک هم اظهار کرد: شورای شهر هیچ ردیف بودجه دولتی ندارد و هیچ جایگاهی برای بودجه ملی برای این شهر در نظر گرفته نشده است.

وی افزود: برخی از شهرهای مانند، همدان، قم و… از اعتبارات ملی بسیار خوب بهره مند هستند.

عضو شورای شهر اراک تصریح کرد: تقاطع غیرهم‌سطح ایجاد شده در میدان امام خمینی (ره) در صورتی که در شهر قم بود با اعتبارات دولت انجام می‌شد، اما این طرح در اراک از اعتبارات داخلی شهر به سرانجام رسید.

قریشی افزود: سازمان برنامه و بودجه چندین سال است که از محل ماده ۲۳ جرایم رانندگی هیچ رقمی را به شهرداری تخصیص نمی‌دهد.

وی ادامه داد: بسیاری از برنامه‌های ترافیکی به خصوص در مراکز استان‌ها که گرفتار مسائل ترافیک هستند از این محل باید اعتبارشان تأمین شود.

عضو شورای شهر اراک اظهار کرد: موضوع قانون درآمدهای پایدار که یک قانون بسیار ارزشمندی در جهت درآمدهای پایداری مدیریت شهری به تصویب رسیده و در ماده دوم این قانون اشاره شده که دستگاه‌های خدمات‌رسان برای اجرای طرح‌های شهری باید هزینه جابجایی تأسیسات خود را تأمین کنند.

کد خبر 798235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.