به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سیدوحید میرنظامی عصر امروز _دوشنبه شانزدهم مهر_ در یکصدوپنجاهوپنجمین جلسه صحن علنی شورا اظهار کرد: مبحثهای ترافیکی و زیستمحیطی باید در طرح جامع لحاظ شود.
وی افزود: بر خلاف استانهایی مانند اصفهان که هر چند سال یک بار طرحهای جامع را مورد بازنگری قرار میدهند و اعلام مغایرت اساسی صورت میگیرد و آن را اصلاح میکنند، اما در این زمینه ما همیشه محروم بودهایم.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک تصریح کرد: شهر اراک در زمینه جوان سازی ناوگان حمل و نقل عمومی در کشور رتبه اول را دارد.
میرنظامی افزود: در یک مقطعی در مجموع ۷۰ دستگاه اتوبوس به مردم خدمترسانی میکرد، اما در این دوره شورا اتوبوسهای جدید تأمین اعتبار شد و خریداری صورت گرفت، البته وزارت کشور نسبت به این موضوع کوتاهیهای هم در شماره گذاری و در تحویل داشته است.
وی با بیان اینکه برای بحث نظر خواهی از شوراها یک شتاب زدگی صورت گرفته است گفت: در تدوین قانون و اصلاح قانون شوراها و برگزاری آن از هیچیک از اعضای شورای شهر اراک نظری نخواستند و این یک کم لطفی است.
کمبودهای مالی در دستگاههای دولتی را از حساب شهرداری انجام میدهند
عباس خسروانی سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک هم اظهار کرد: جریانی در کشور در تلاش است تا شوراها را محدود کنند و مجدد نهاد شهرداری را زیر مجموعه دولت قرار دهند و این بسیار جریان خطرناکی است.
وی افزود: در دوره اخیر ما شاهد این مسئله بودیم و تا توانستند شوراها و شهرداریها را در فشار قراردادند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: در این دوره با فشارهایی که بر روی مدیریت شهری بود، بخشی از بودجه شهرداری را گرفته و مورد استفاده بخشیهایی مختلف دولت شده و این پول به حساب شهرداریها برگردانده نشده است.
خسروانی اضافه کرد: مدیریت شهری با این اعتبارات، قصد دارد برای خدمترسانی بهتر مردم شامل خرید اتوبوس یا ایجاد زیر ساخت و معبر و… هزینه کند، اما گویا برخی راضی به این موضوع نیستند و کمبودهای مالی در دستگاههای دولتی را از حساب شهرداری انجام میدهند.
ضرورت پیگیری طرح مدیریت یکپارچه شهری
حامد آجرلو رئیس کمیسیون اقتصادی، املاک، سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر اراک هم اظهار کرد: طرح مدیریت یکپارچه شهری در دو دوره گذشته توسط یکی از نمایندگان اراک در مجلس شورای اسلامی پیگیری میشد، اما تاکنون اتفاق خاصی در این زمینه نیفتاده است.
وی با بیان اینکه در صورتی که این قانون اجرا شود بسیاری از موضوعات و مشکلات شهر اراک برطرف میشود، افزود: از جمله این موارد، موضوعاتی است که در شورای ترافیک مطرح و مصوب میشود و در برخی موارد مورد رضایت عموم مردم هم قرار ندارد، یا راه و شهرسازی که یک نهاد مستقل است و در پروژههای شهری بر اساس سیاستهای خود عمل میکند.
رئیس کمیسیون اقتصادی، املاک، سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر اراک تصریح کرد: در موضوع دره گردو که یکی از موضوعات مهم شهر اراک است، ۱۲۰ میلیارد تومان بابت زمین از شهرداری دریافت کردند، این هزینه کرد به جای اینکه برای مردم در بخش خدمات هزینه شود به خزانه دولت واریز شده است.
آجرلو ادامه داد: اگر بتوانیم این موضوع را در مجلس حل کنیم که دستگاههای خدماترسان زیر نظر شهرداری فعالیت کنند، بسیاری از این موضوعات رفع میشود.
نظر شما