به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی حج، نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به ریاست حجتالاسلام سید عبدالفتاح نواب سرپرست حجاج ایرانی تشکیل شد؛ غلامرضا رضایی معاون امور حج و عمره درباره اعزام زائران عمره جاری اظهار کرد: از روز سهشنبه هفدهم مهر روزانه بیش از هزار عمرهگزار از طریق ۱۶ ایستگاه پروازی به سرزمین وحی مشرف میشوند.
وی افزود: با توجه به دو برابر شدن ظرفیت اعزام زائران، به مدت ده روز تعدادی از پروازها به فرودگاه مدینه خواهند رفت و در ادامه همه پروازها به فرودگاه جده منتقل خواهند شد.
بر پایه این گزارش، پروازهای عمره از بیستوهشتم شهریور برقرار شده است و تاکنون بیش از ده هزار عمرهگزار ایرانی به عربستان اعزام شدند؛ در ادامه این جلسه، رئیس سازمان حج و زیارت به دو وقفهای که در روزهای اخیر در پروازهای عمره ایجاد شد، اشاره کرد و از بازگرداندن هزینه سفر به زائران به تعداد روزهایی که از سفرشان کم شده است، خبر داد.
سیدعباس حسینی همچنین با ارائه گزارشی از وضعیت ثبت نام عمره اظهار کرد: تاکنون حدود ۸۵ هزار نفر در سامانه برای اعزام به سفر عمره اعلام آمادگی و ۳۵ هزار نفر نیز هزینه سفر را واریز کردهاند.
این گزارش حاکیست، طبق برنامهریزی سازمان حج و زیارت قرار است تا پایان عملیات عمره کنونی که فروردین ۱۴۰۴ خواهد بود ۱۷۰ هزار نفر به سرزمین وحی اعزام شوند.
در این جلسه، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم بر لزوم اطلاع رسانی بیشتر بهویژه از طریق رسانه ملی برای آگاهی علاقهمندان این سفر زیارتی و استفاده از فرصت و انتخاب زمان مورد نظرشان در اعزام تاکید کرد و از مسئولان سازمان حج و زیارت و شرکت عمره سعادت خواست که از طرق مختلف از جمله صدور اطلاعیه، اطلاعات لازم را در خصوص دورههای سفر در اختیار زائران قرار دهند تا افرادی که سند عمره در اختیار دارند بتوانند برای این سفر در فرصت مناسب برنامهریزی کردند.
این جلسه با گزارش حسین اسماعیلی در خصوص وضعیت اسکان، حمل و نقل و تغذیه و تدارکات در سفرهای کنونی عمره و طاهر درودی معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت درباره خدمات ارائه شده به زائران در دو عملیات عمره و حج ادامه یافت و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم درباره چگونگی معاینات پزشکی حجاج، اطلاعرسانی در خصوص سبک زندگی در سفرهای حج و عمره، لزوم ارزیابی مجدد برخی نکات دستورالعمل استطاعت جسمی زائران و آثار آن و تدوین برنامههای مختلف غذایی با نظر کارشناسان با توجه به میانگین سنی زائرین و دوره اعزام توصیههایی ارائه کرد.
سرپرست حجاج ایرانی تاکید کرد که با توجه به شرایط عربستان و واکنشهایی که نسبت به رفتار زائران صورت میگیرد معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری و معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت اطلاعرسانی لازم به روحانیون و مدیران کاروانهای عمره را انجام دهند تا بتوانند زائران را توجیه کنند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین در آغاز این جلسه، ولایت را ارزندهترین نعمت الهی برای مردم ایران توصیف کرد و نماز جمعه نصر را رزمایشی در مقابل دشمنان اسلام دانست که ظفر دیگری را نصیب امت اسلام کرد.
وی افزود: مسلمانان در جای جای جهان اسلام به داشتن چنین رهبر با اخلاص و خداجویی افتخار و شکرگزاری میکنند.
حجتالاسلام نواب با اشاره به سالگرد عملیات چشمگیر طوفانالاقصی تصریح کرد: یک سال است که مردمی محصور، ضعیف و محروم توانستهاند با وجود حمایت همهجانبه استکبار و قدرتهای غربی از رژیم صهیونیستی، در مقابل یکی از قدرتهای نظامی مدعی در جهان دوام بیاورند و او را از رسیدن به خواستههایش محروم کنند، این اتفاق نه تنها در منطقه بلکه در جهان بیسابقه بوده است.
وی افزود: این جمع محروم و محصور راه را شناخته و به پا خاستند و با بهترین برنامهها دشمن را به نحوی غافلگیر کردند که با بنبست مواجه شده و آبرویشان در دنیا رفته است و هر چه تلاش میکند به عمق بنبست زودتر خواهد رسید.
نظر شما