استفاده از کودهای غیرشیمیایی موجب افزایش راندمان تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استفاده از کودهای غیرشیمیایی موجب تغذیه مناسب گیاهان در مزارع و افزایش راندمان تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی صفری در هجدهمین همایش آموزشی، ترویجی و معرفی محصولات سبد کودی که با حضور ۱۹ شرکت تولیدکننده کشور در اراک برگزار شد، اظهار کرد: استفاده از کودهای غیر شیمیایی موجب تغذیه مناسب گیاهان در مزارع و افزایش راندمان تولید می‌شود.

وی افزود: مصرف کود شیمیایی در ایران ۲۲۰ کیلوگرم در هر هکتار است، در حالی که مصرف کودهای شیمیایی در جهان، ۳۳۰ کیلوگرم در هر هکتار است، بنابراین میزان مصرف در کشور بالا نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: استفاده کشاورزان از محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه بهره‌وری، ضروری است.

صفری اضافه کرد: شرکت‌های تولیدکننده کودهای غیریارانه‌ای به دلیل افزایش کیفیت و رقابت سالم، اعتماد بهره‌وران را تأمین کرده‌اند.

وی تاکید کرد: نیاز است امنیت غذایی ایجاد شود تا نیاز جامعه در بخش کشاورزی تأمین شود که یکی از راه‌ها در این مسیر، افزایش بهره‌وری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: در برخی حوزه‌های تولید بخش کشاورزی بهره‌وری در سطح پایین قرار دارد و این به دلیل کمبود اعتبارات است، البته این استان در تولید گندم در نتیجه استفاده بهره‌وران از کودهای مناسب رکورددار است.

دولت نمی‌تواند تمام نیاز کشاورزان در کود را تأمین کند

محمد زاهدی، معاون تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز اظهار کرد: دولت نمی‌تواند تمام نیاز کشاورزان در کود را تأمین کند و در این زمینه با محدودیت‌هایی روبرو است، بنابراین کشاورزان باید استفاده از مواد مغذی با بهره‌وری بالا را در دستور کار قرار دهند.

همچنین محمدمهدی سعیدی، مدیر بازاریابی امور مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشور عنوان کرد: باید به سمت خودکفایی در تولید کودهای کشاورزی در کشور حرکت کنیم.

وی افزود: سه‌هزار و ۵۰۰ کارگزار فعال در سراسر کشور در حوزه تولید کودهای کشاورزی فعالیت دارند.

مدیر بازاریابی امور مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: بیش از ۹۰ درصد کودهای کشاورزی در داخل کشور تولید می‌شود و مابقی از خارج وارد و در اختیار بهره‌وران بخش کشاورزی قرار داده می‌شود.

سعیدی تصریح کرد: کشاورزان علاوه بر کودهای پایه باید از کودهای ریز مغذی و آلی برای افزایش تولید و کیفیت محصولات خود استفاده کنند.

وی ادامه داد: برای آشنایی کشاورزان با کودهای ریز مغذی و جدیدترین محصولات کودی و همچنین حمایت از شرکت‌های تولیدکننده داخلی، همایش‌هایی در استان‌های سراسر کشور برنامه‌ریزی و برگزار خواهد شد.

مدیر بازاریابی امور مشتریان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور با بیان اینکه امسال عمده کودهایی که در دستور کار قرار دارد، شامل ازت، فسفات و پتاس است گفت: در کشور توزیع سه میلیون تن کود یارانه‌ای ویژه بهره‌برداران بخش کشاورزی آغاز شده است و تا پایان امسال ادامه خواهد داشت.

کد خبر 796788

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.