«ترین»‌های اصفهان برای اصفهانی‌ها ناشناخته است

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: اصفهان دارای سرمایه‌های معنوی و تاریخی بی‌نظیر است، در این راستا «ترین»هایی در اصفهان داریم که برای اصفهانی‌ها ناشناخته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا رسول میرباقری امروز _پنجشنبه دوازدهم مهر_ در نشست شهرآیند «رویداد آینده نگاری شهر اصفهان» با موضوع تدوین برنامه جامع شهر اصفهان اظهار کرد: اگر شیخ‌بهایی روزی آثار بزرگ و فاخری را در این شهر رقم زد، به‌طور قطع در کنار علم و تخصصی که داشته، بارقه‌های الهی بر او نازل شده است؛ بدون استمداد الهی، فکر بشری نمی‌توانست تا این نقطه پیش برود.

وی افزود: درباره این موضوع باید تعمق کرد که شیخ‌بهایی چه شهری ساخت و ما با این شهر چه کردیم، آن هم در روزگاری که ادعای رشد، پیشرفت و تکنولوژی داریم.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه پیش از هر تصمیم‌سازی و بیان دیدگاه‌ها باید از خداوند کمک بخواهیم، ادامه داد: روزگاری که صنایع بزرگ را به اصفهان می‌آوردند، فکر نمی‌کردند چه سمِ مهلکی را برای شهروندان به ارمغان می‌آورند.

میرباقری ادامه داد: باید احساس کنیم نزد خداوند فقیر هستیم و فقط به علم و تخصص خود اتکا نکنیم، یادآور شویم که علم ما زمانی نافع و کلام و تصمیم ما هنگامی اثرگذار است که لطف خداوند شامل حال ما شود.

وی با بیان اینکه امیدوارم تصمیماتی که هم‌اکنون درباره طرح جامع شهر می‌گیرید، به‌گونه‌ای باشد که سال‌ها بعد از آن به‌خوبی یاد شود، افزود: اصفهان دارای سرمایه‌های معنوی و تاریخی بی‌نظیر است، در این راستا «ترین» هایی در اصفهان داریم که برای اصفهانی‌ها ناشناخته است، به‌عنوان مثال نخستین دانشگاه علوم پزشکی جهان و دنیای اسلام که در اصفهان قرار دارد، جزو برندهایی است که حتی پزشکان شهر هم از آن بی‌خبرند.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان، طولانی‌ترین بازار تاریخی، تعدد پل‌های تاریخی روی زاینده‌رود، آرامستان تخت فولاد، عنوان «شهر سرداران شهید»، شهر علامه مجلسی و شهر خواجه نظام‌الملک را بخشی از داشته‌های اصفهان به عنوان سرمایه‌های عظیم دانست و گفت: تعداد مساجد، کلیساها و کنیسه‌ها در شهر ما بیانگر شکوه و عظمت زندگی ادیان کنار یکدیگر است، از سوی دیگر اصفهان دارای حوزه علمیه شاخص و خیریه‌ها است که در این راستا دارای بیشترین تعداد خیریه و بیشترین کارآفرین هستیم.

کد خبر 796727

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.