به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، جمشید امیدی امروز _یکشنبه هشتم مهر_ در نشست مانور ایمنی و بهداشت کار به مناسبت روز ملی آتشنشانی و ایمنی در اراک اظهار کرد: یکی از تبعات سو رشد تکنولوژی در جوامع بشری، بروز حوادث مختلف از جمله حوادث ناشی از کار و بیماریهای شغلی است که همه ساله تعداد بی شماری از نیروهای انسانی را در واحدهای صنعتی و تولیدی دچار مشکلات فراوان میکند.
وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع ایمنی در محیط کار، حضور بازرسان کار برای بازدید از محل و انجام نظارت امری ضروری است اما به دلیل محدودیت منابع انسانی و سخت افزاری مورد نیاز برای بازرسی کار، رسیدگی به همه کارگاههای کشور در فاصله زمانی کوتاه مدت میسر نیست.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به ضرورت رعایت مسائل ایمنی و حفاظت فنی در کارگاهها گفت: بازرسان باید همدلی و همفکری با کارفرمایان داشته باشند و همه تلاش خود را در برای متقاعد کردن موارد ایمنی به کار گیرند.
امیدی افزود: بازرسی کار اصلیترین مجموعه وزارت کار است که در نظارت بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی و حفظ سلامت نیروی کار در کارگاه و فراهم کردن محیط امن کار از سوی کارفرما نقش مؤثری دارد.
وی از انجام دو هزار و ۳۱۸ بازرسی ادواری در شش ماه نخست سال جاری از واحدها و کارگاههای مختلف استان مرکزی خبر داد و گفت: بازرسان کار این اداره فراتر از وظایف قانونی خود تلاش میکنند و این مهم شایسته قدردانی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: باید بازرسان کار در حوادث احتمالی به عنوان نخستین افراد در صحنه حاضر شوند و در تشکیل پروندههایی که در هیأتهای رفع اختلاف ایجاد میشود، کمک کنند.
باید از ظرفیتهای مرکز برای بازرسی از معادن شهرستان شازند بهرهگیری شود
داور خدادادی رئیس بازرسی ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی هم با بیان اینکه در شهرستان شازند بازرس مقیم وجود ندارد، اظهار کرد: در این زمینه مقرر شده است از ظرفیتهای مرکز برای بازرسی از معادن این شهرستان استفاده شود.
وی افزود: تعداد معادن در اراک محدود است اما از ابتدای امسال تاکنون چندین بازرسی از آنها انجام شده است.
رئیس بازرسی ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: تعداد معادن شازند زیاد است و در این شهرستان فاقد بازرس مقیم و امسال بازرسی از آنها انجام نشده است.
خدادادی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون دو هزار و ۳۱۸ بازرسی ادواری انجام شده است، گفت: ۲۷۵ مورد از آن مربوط به کارگاههای پرخطر از جمله معادن، صنایع چوب، لاستیک، صنایع شیمیایی و ساختمان است.
وی اضافه کرد: این وزارتخانه در روز ملی آتشنشانی و ایمنی، بازرسیها را به صورت سراسری و به مدت دو سال از کارگاههای مشمول کار برای افزایش ایمنی و رفع نقص موارد برگزار میکند.
نظر شما