بهنام یوسفیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به خواص درمانی زنجبیل در طب سنتی و با بیان اینکه گیاه زنجبیل در طب سنتی طبعی گرم دارد، اظهار کرد: گیاه زنجبیل دارای خواص بیشماری است که از جمله آنها میتوان به تاثیر این گیاه بر کاهش مشکلات ریوی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه زنجبیل میتواند التهابهای تنفسی و ریوی مرتبط با آلودگی هوا را بهبود بخشد، افزود: با توجه به فرارسیدن فصول سرد سال و افزایش بیماریهایی از جمله سرماخوردگی و آنفلوانزا، این گیاه میتواند تسکیندهنده مناسبی برای علائم این بیماریها باشد.
پزشک و متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه مصرف زنجبیل ناشتا گلودرد و آبریزش بینی را بهبود میبخشد و برای علائم دیگری همچون عطسه و سرفه تسکیندهنده است، تصریح کرد: این گیاه میتواند التهابات را کاهش دهد و مصرف چای زنجبیل به افراد درگیر با آلرژی فصلی توصیه میشود.
یوسفیان با بیان اینکه مصرف این گیاه میتواند از بروز برونشیت جلوگیری کند، ادامه داد: گیاه زنجبیل ضدتهوع و استفراغ است، مصرف آن قلب را تقویت میکند و محرک سیستم ایمنی به شمار میرود و افرادی که درگیر رفلاکس هستند یا سوزش سر دل را تجربه میکنند باید از مصرف این گیاه خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه با توجه به خاصیت زنجبیل برای کاهش فشار خون مفید است، افراد دارای فشار خون پایین و مصرفکنندگان داروهای فشار خون باید اعتدال در مصرف این گیاه داشته باشند، گفت: زنجبیل با افزایش دادن متابولیسم بدن در روند لاغری افراد موثر واقع میشود و از جذب چربیها توسط بدن جلوگیری میکند.
پزشک و متخصص طب سنتی با بیان اینکه استفاده از دمنوش زنجبیل برای خارش گلو، گرفتگی بینی، سرفه و درد لوزهها نیز کاربرد دارد، اضافه کرد: در صورتی که افراد سابقه سنگ کلیه حاوی اگزالات دارند باید نسبت به استفاده از این گیاه بااحتیاط عمل کنند.
یوسفیان با اشاره به اینکه ناراحتی شکمی، سوزش سر دل و اسهال از جمله علائمی است که احتمال میرود افراد در صورت مصرف بیش از حد این گیاه به آن دچار شوند، خاطرنشان کرد: افراد بهمنظور بهرهمندی از خواص این گیاه میتوانند آن را بهعنوان ادویه در غذا و دمنوش یا چای استفاده کنند.
نظر شما