ظرفیت پیمان‌های بریکس و شانگهای برای رشد صادرات به‌کارگیری شود

مدیرعامل سازمان تامین‌ اجتماعی گفت: باید از ظرفیت پیمان‌های بریکس و شانگهای برای از میان براشتن موانع صادراتی استفاده بهینه کنیم و مراقب باشیم تا از بازارهای جهانی عقب نمانیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، میرهاشم موسوی ظهر امروز _‌پنج‌شنبه پنجم مهر_ در نشست با مدیران یکی از کارخانجات تولید کاشی و سرامیک شهر صنعتی البرز اظهار کرد: صنعت کاشی و سرامیک در دوره‌ای صنعت پیشرو بوده و بازارهای صادراتی خوبی داشته و امروز هم باید اتفاقاتی رخ دهد تا از این ظرفیت بهره بیشتری ببریم.

موسوی افزود: ناتوانی‌های مدیریتی نباید منجر به پاک کردن صورت مسئله شود و باید بدانیم که گاهی سوء مدیریت و گاهی هم واگذاری غیرمنطقی موجب می‌شود که سرمایه‌ها در بخش تولید هدر برود. با هدف‌گذاری درست، سیاست‌گذاری منطقی و حمایت اصولی می‌توانیم به دستاوردهای بهتری برسیم، البته باید مسائل حمل‌ونقل را حل کنیم تا سود تولید افزایش یابد.

لزوم صیانت از اموال کارگران و بازنشستگان

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه در صادرات موانعی داریم، گفت: باید از ظرفیت پیمان‌های بریکس و شانگهای برای از میان براشتن موانع صادراتی استفاده بهینه کنیم و مراقب باشیم تا از بازارهای جهانی عقب نمانیم.

موسوی افزود: وقتی ظرفیت خوبی در تولید داریم نباید به بهانه‌های مختلف سودمان دچار خدشه شود و این مسائل پذیرفتنی نیست. باید با مدیریت اصولی و منطقی و استفاده از مدیران توانمند و جهادی که تجربه خوبی دارند، بتوانیم از این سرمایه‌های ارزشمند که در اختیار داریم، به درستی استفاده کنیم.

وی ادامه داد: اموال سازمان دسترنج کارگران و حق‌الناس است و ما وظیفه داریم امانتدار خوبی باشیم و از آن‌ها صیانت کنیم، کار کردن کارگران در عمق ۲۰۰ متری و ۵۰۰ متری زمین کار ساده‌ای نیست و ما مدیون این سرمایه‌ها هستیم و باید شب و روز نشناسیم و در نگهداری از اموالی که در اختیار داریم و افزایش بهره‌وری و ارزش افزوده دقت کنیم.

محقق نشدن اهداف مجموعه‌های اقتصادی آسیب‌شناسی شود

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه اگر هدف‌گذاری در مجموعه‌های اقتصادی به فعلیت نرسد، باید آسیب‌شناسی دقیق داشته باشیم، گفت: وقتی مدیری حرف‌های خوب می‌زند و هدف‌گذاری کرده باید در عمل و خروجی کار هم دیده شود، اما به نظر می‌رسد گاهی مجموعه‌هایی در اختیار داریم که به خوبی از آنها استفاده نمی‌کنیم.

موسوی اضافه کرد: صنعتی که به صورت یارانه‌ای اداره می‌شود و بازدهی ندارد، حتماً در مدیریت آن اشکالی وجود دارد. باید پیش‌بینی داشته باشیم و اگر برق قطع شد، تدبیر کنیم تا کار متوقف نشود. درست نیست متکی به برق یارانه‌ای کشور باشیم و به دنبال بهره‌گیری از برق خورشیدی نرویم.

وی ادامه داد: قرار نیست همه ظرفیت‌ها مانند آب، برق، گاز، مواد اولیه و تسهیلات بانکی و ارز در اختیارمان باشد تا بتوانیم تولید کنیم و می‌بینیم که هنوز بازدهی ما در برخی صنایع دولتی قابل مقایسه با بخش خصوصی نیست. چرا هرجا نارسایی و ضعفی هست می‌گوییم خصولتی است و گردن دولت می اندازیم، بلکه باید ضعف‌هایمان را شناسایی کنیم.

هزینه‌های سازمان مدیریت شود

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه اموال بازنشستگان در حکم امانت است و در قبال آن مسئولیت داریم، گفت: انجام نظارت‌های میدانی هم به همین جهت است، در سازمان ۹ هلدینگ تخصصی داریم و می‌خواهیم مسیر رشد بالاتر را طی کنیم، اما سوال این است که آیا به واقعیت‌ها نزدیک هستیم و به شعارمان عمل کرده‌ایم؟.

موسوی با بیان اینکه باید مراقب تصمیمات و سیاست‌های نادرست باشیم تا آسیب نبینیم، افزود: اگر شبکه زنجیره تأمین متصل نباشد، هزینه‌ها مدیریت نشود و برنامه‌ریزی نداشته باشیم، حتماً متضرر می‌شویم.

وی عنوان کرد: امروز مجموعه تأمین اجتماعی با داشتن هلدینگ‌های قوی در صنعت حمل‌ونقل، دریایی، زمینی، هوایی، کارخانه و هتلداری فعال است که برخی سودده نیستند و باید مورد بررسی قرار گیرند.

کد خبر 793815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.