سازماندهی و ساماندهی بازار روزهای شهر اراک سریع‌تر صورت گیرد

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: برای ساماندهی بازار روزها باید اقدام و تصمیم‌گیری شود و سازماندهی و ساماندهی این بازارها باید سریع‌تر صورت گیرد.

حسن قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: بازار روزها را باید هر چه سریع‌تر سر و سامان داد تا شاهد افزایش کیفیت محصولات عرضه شده برای شهروندان باشیم نه اینکه محلی برای فروش محصولات بی کیفیت و بونجل باشد.

وی با اشاره به اجرای طرح تفکیک زباله و پسماند از مبدا افزود: شهرداری در اجرای طرح تفکیک زباله و پسماند از مبدا در دو سال ابتدایی آغاز خوب عمل کرد، اما روند رو به رشد آن متوقف شد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تصریح کرد: تعداد خانوارهای شهر اراک ۲۲۰ هزار نفر برآورد شده است که از این تعداد بیست و دو هزار نفر به طرح تفکیک پیوسته‌اند که تقریباً ۱۰ درصد از شهروندان را شامل می‌شود.

قربانی ادامه داد: باید برای اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا توجه بیشتری صورت گیرد تا جامع هدف بزرگ‌تری از شهروندان به این اقدام مهم بپیوندند.

وی اضافه کرد: یک اقدام اساسی که برای موضوع پسماند باید مورد توجه باشد، جدا کردن بسیاری از مواد زائد است که برای همکاران در سازمان پسماند ایجاد کرده است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلان‌شهر اراک گفت: این پسماندها جمع‌آوری و سپس دفع می‌شوند که شیرابه‌های این زباله‌ها موجب ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی می‌شود.

قربانی با بیان اینکه سی هکتار از زمین‌های اختصاص داده شده به آرامستان باید تعیین تکلیف شود، افزود: نماینده شهرداری و شورا که برای اظهار نظر درباره طرح جامع و طرح تفصیلی حضور پیدا می‌کنند باید جدیت بیشتری داشته باشند تا این طرح به سرانجام برسد و مشکلات پیش پای شهروندان برداشته شود.

وی تصریح کرد: برای ساماندهی بازار روزها باید اقدام و تصمیم‌گیری شود و این بازار روزها را هر چه سریع‌تر سر و سامان داد تا شاهد افزایش کیفیت محصولات عرضه شده برای شهروندان باشیم نه اینکه محلی برای فروش محصولات بی‌کیفیت و بونجل باشد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: در ورودی و خروجی شهر اراک شاهد حضور وانت‌های میوه فروش هستیم که چهره نازیبایی به شهر می‌بخشد و توجه به ساماندهی وانت‌های میوه فروش و افرادی که از این طریق ارتزاق می‌کنند، ضروری است.

قربانی با بیان اینکه میزان اعتبارات سازمان سیما و منظر ۲۴۰ میلیارد تومان است، اظهار کرد: با برنامه‌ها و اقدامات این سازمان این اعتبارات در شش ماهه اول هزینه می‌شود و نیاز به انتقال اعتبار برای خدمت رسانی بهتر وجود دارد.

وی افزود: امید می‌رود هرچه زودتر این تأمین اعتبار انجام شود تا این سازمان بتواند به وظایف و خدمت رسانی خود ادامه دهد.

کد خبر 793188

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.