مازندران رتبه اول اخذ صدور سند مالکیت وقف در کشور را دارد

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه آمل از کسب رتبه اول مازندران در اخذ صدور سند مالکیت وقف در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، حجت‌الاسلام هادی بهرامی در نشست خبری به مناسبت هفته وقف با اشاره به اهمیت جایگاه وقف در جامعه، آن را احسان ماندگار و اقدام خداپسندانه‌ای دانست و اظهار داشت: از طریق وقف می‌‎توان اموال و دارایی‌های افراد نیکوکار را داوطلبانه در جهت رفع بخش قابل توجهی از مشکلات و تنگناهای موجود در جامعه به کار گرفت که باید در این راستا برای ترویج فرهنگ وقف تلاش شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌های گرامی‌داشت هفته وقف در راستای ترویج و گسترش فرهنگ وقف و نیکوکاری، ایجاد بستری مناسب جهت ترغیب مردم به سنت حسنه وقف و ایجاد وقف‌های جدید و معرفی خدمات ارزشمند واقفان، خادمان و فعالان این عرصه صورت می‌گیرد، افزود: برنامه‌های هفته وقف آمل، با روزشمار هفتگی از امروز _جمعه سی‌ام شهریور_ با عناوین و اهداف مختلف آغاز می‌شود.

رئیس اوقاف و امور خیریه آمل با اشاره به این‌که در هفته وقف نمایشگاه «همه واقف باشیم» با غرفه‌های متعددی از جمله اسناد وقفی، گزارش عملکرد امامزادگان، بقاع متبرکه و اداره اوقاف و امور خیریه آمل و مشاوره وقف در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: مهم‌ترین برنامه‌های هفته وقف در آمل همایش استانی یاوران وقف، افتتاح نمای بیرونی دیوار شرقی آستان مقدس امامزاده ابراهیم (ع)، برگزاری محفل انس با قرآن در مسجد سجادیه (ع)، همایش یاوران وقف شهرستانی در سالن افق امامزاده ابراهیم (ع)، نشست‌های تبیین فرهنگ وقف و نقش ارزشمند آن در جامعه با حضور مبلغان در امامزادگان و بقاع متبرکه شهرستان آمل، استقرار اکیپ انتقال خون در دو بقعه شاخص، برگزاری جشن میلاد با سعادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام صادق (ع) در بقاع متبرکه و مساجد است.

حجت‌الاسلام بهرامی بیان کرد: نیاز فعلی جامعه با توجه به شرایط به نیت جدید واقفان مرتبط است که شامل کمک به امر ازدواج، علم و فناوری، دانش بنیان و غیره بوده که انتظار داریم خیرین و واقفان نیت جدید خود را به این سمت سوق دهند.

وی با بیان اینکه از حدود ۱۷۰۰ نیت در سازمان اوقاف حدود ۱۰۰ نیت آن اکنون در شهرستان آمل وجود دارد که عمده آن مربوط به نیت عزاداری اهل بیت (ع) و مراسمات مذهبی شهر است، افزود: بیشتر واقفان هزینه‌ها را برای طایفه خود هزینه می‌کنند که البته هیچ اشکالی هم ندارد.

بهرامی با اشاره به اینکه از ابتدای مهر سال گذشته تا به امسال برای هزینه از محل درآمد موقوفات متصرفات شهرستان ۱۰ میلیارد تومان بوده، گفت: در موقوفات غیرمتصرفی ۳۵ میلیارد تومان هزینه شد که طی این مدت در مجموع ۴۵ میلیارد تومان هزینه شد.

رئیس اوقاف و امور خیریه آمل تعداد امام‌زاده این شهرستان را ۹۹ امام‌زاده عنوان و مطرح کرد: از این تعداد امام‌زاده ۶۰ مورد فعال هستند که از بقاع شاخص ۱۷ میلیارد تومان هزینه شد.

حجت‌الاسلام بهرامی با بیان اینکه هزینه و ساخت امام‌زاده با مشارکت خیرین پیش می‌رود به همین منظور ممکن است اجرای عمرانی آن زمان‌بر باشد، تصریح کرد: در بخش عمرانی امام‌زاده ابراهیم در جهت تقویت روشنایی ۳۰۰ میلیون تومان، جداسازی ۶۰۰ میلیون تومان، فرش ۷۰۰ میلیون تومان و پنجره‌ها ۲۰۰ میلیون تومان، نوای بیرونی آن بیش از یک میلیارد تومان و سرویس بهداشتی دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان هزینه شد.

وی ادامه داد: در بخش اخذ سند مالکیت امسال حدود ۱۵۷ سند تک برگ با اکثریت تبدیلی صادر شده است که شامل ۲۶۸۷ هکتار سند می‌شود؛ مازندران رتبه اول اخذ صدور سند معرفی شد.

کد خبر 791798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.