به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حجتالاسلام سید ابراهیم میرعباسزاده، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فریضه امر به معروف و نهی از منکر ماورای سایر واجبات دینی است و بر اساس فرمایشات بزرگان دین، امر به معروف و نهی از منکر به مثابه دریا در مقابل سایر اعمال است که از آن به عنوان قطره یاد میشود.
وی افزود: ما اگر نتوانیم امر به معروف و نهی از منکر را به موقع، مناسب و بهنگام مورد متوجه قرار دهیم، قطعاً استعدادهای بالقوه مثبت به بالفعل تبدیل نمیشود و ضرورت دارد در یک نظارت همگانی به شکل فراگیر، اصلاح امور جامعه را شاهد باشیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل اظهار داشت: به دور از سلیقه و زور و اجبار احیای امر به معروف و نهی از منکر با دلسوزی امکانپذیر است و قطعاً در این مسیر باید از روشها و راهکارهای مختلف بهره گرفت.
حجتالاسلام میرعباسزاده در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ما در ۱۸ عرصه به صورت تخصصی برای احیای امر به معروف و نهی از منکر ورود پیدا کردیم و سعی ما بر این است تا از ۳۰۰ گروه جهادی برای توانمندسازی در عرصههای مختلف و مطالبهگری بهره بگیریم.
وی بیان کرد: در حوزه امور حاکمیتی با زیر نظر قرار دادن فعالیت ادارات و نهادهای مختلف تلاش میکنیم تا منکرات را به حداقل رسانده و معروفها را ارتقا دهیم که نمونه آن کاهش نظام بروکراسی اداری و پاسخگویی صریح و سریع به مراجعات است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل به فعالیت ۱۸ شعبه قضائی مرتبط با فریضه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و ادامه داد: ما در معرفی مدیران و کارکنان متخلف هیچ تعارفی با کسی نداریم و به هیچ وجه دنبال مچگیری و کارهای حراستی نیستیم بلکه مدیر و کارمندی که در مسیر حل مشکلات مردم دقت نظر نداشته باشد قطعاً با تداوم نظارتهای فراگیر به نهادهای بالاتر ارجاع داده میشود.
حجتالاسلام میرعباسزاده به فعالیت گروههای مروج معروف در جامعه و فرهنگسازی در این زمینه اشاره کرد و گفت: در این زمینه برای جمعآوری کمکهای مردمی اقدامات خوبی انجام شده و افرادی هم تاکنون هزینه جشن تولد خود را به امور خیریه و آزادسازی زندانیان اختصاص دادهاند و این امر با هماهنگی اکیپهای مروج معروف اجرا میشود.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: امیدواریم این حرکت مثبت که در استان اردبیل آغاز شده در باب کاهش هزینههای عروسی و اختصاص آن به امور عامالمنفعه نیز انجام شود تا شاهد ترویج این امر حسنه باشیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اردبیل به یکی از دغدغههای جدی در باب نادیده گرفتن موضوع آموزش و کار تخصصی در این بخش اشاره کرد و گفت: ۲۳۰۰ نفر به همت معاونت علمی و آموزشی در یک سال اخیر در برنامههای آموزشی حاضر شده و ما به صورت تخصصی لحظه به لحظه فعالیت همکارانمان را در این ستاد رصد میکنیم تا نقاط ضعف برطرف و نقاط قوت تقویت شود.
نظر شما