مجتبی حقشناس در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: به تمام شهروندان کلانشهر اصفهان اعلام میکنم که هیچ درختی در این شهر بدون بررسی و نظر کارشناسی قطع نشده است و نخواهد شد.
وی افزود: برخی درختان همچون «کبوده» یا «سپیدار»، پس از رسیدن به سن فیزیولوژیکی مشخصی (حدود ۴۰ سالگی)، آغاز به خالی شدن از داخل تنه میکنند، حتی اگر نیاز آبی آنها تأمین شود؛ این فرایند ادامه دارد و ممکن است در اثر وزش باد، این درختان سقوط کنند، حفظ جان شهروندان برای ما اولویت بیشتری نسبت به حفظ درختان دارد و به همین دلیل درختانی که خطرآفرین هستند، حذف و با گونههای مقاوم جایگزین میشوند.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان تصریح کرد: گونههایی همچون داغداغان، بلوط همیشه سبز، بلوط زاگرس و زالزالک که عمر طولانی (بیش از ۲۰۰ تا ۳۰۰ سال) دارند، بهجای درختان با عمر بهرهبرداری کمتر کاشته میشوند؛ این جایگزینی تنها برای درختانی انجام میشود که بهدلیل خطر برای جان شهروندان، باید حذف شوند.
حقشناس ادامه داد: در مواردی بسیار ویژه، درختان ممکن است بهعلت پروژههای عمرانی یا برخورد با خطوط انتقال برق، آسیب ببینند، در چنین شرایطی درختان آسیبدیده که تعادل تاجشان بههم خورده و در معرض خطر سقوط قرار دارند، رفع خطر شده و همواره با گونههای مقاوم جایگزین میشوند.
نظر شما