بومی سازی ۵۲ قطعه در صنعت ریلی مترو شیراز

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز گفت: به همت مهندسین متروی شیراز تا کنون ۵۲ قطعه بومی سازی شده که صنعت ریلی مترو شیراز را از واردات این قطعات از کشورهای خارجی بی نیاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز، علی کلانتری با اعلام این خبر اظهار کرد: مهندسین مترو شیراز در راستای اجرای سیاست‌های کلی سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز و برای غلبه بر تحریم‌ها و حمایت از تولید داخل و با هدف صرفه جویی ارزی و کاهش وابستگی به خارج اقدام به ساخت داخل بعضی از قطعات و تجهیزات مورد نیاز کرده‌اند.

وی افزود: با استفاده و بکارگیری قطعات ساخت داخل تا کنون بیش از ۶ هزار میلیارد ریال صرفه جویی شده است.

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز تصریح کرد: به جوانان کشور در شرکت‌های دانش بنیان داخلی اعتماد شد که نتیجه آن تولید قطعات بومی و محصولات دانش بنیان است. این تولیدات و قطعات داخلی پس از تولید، در مرحله اجرا و استفاده قرار گرفتند و خوشبختانه بازدهی مطلوبی را ارائه داده‌اند. با ظهور این تولیدات، نیاز به تأمین قطعات از کشورهایی مثل آلمان، هلند، فرانسه، سوئد و ایتالیا برطرف شد.

کلانتری خاطر نشان کرد: برخی از این قطعات مانند قطعه روانکار ضد سایش چرخ قطار و قطعه کوپلر متصل کننده‌های وسایل نقلیه ریلی، سیستم سیگنالینگ، سیستم برق بالاسری، لنت‌های ترمز قطار و همچنین شیشه‌های دور و جلوی قطار و قطعه گریس پمپ اتوماتیک در حال استفاده در مترو شیراز هستند که در جای خود مهم و حیاتی است.

تولید قطعات مترو توسط شرکت‌های دانش بنیان شیرازی

وی اضافه کرد: این محصولات علاوه بر اشتغالزایی نخبگان کشور به خصوص نخبگان شیرازی، جلوگیری از خروج ارز از کشور را نیز به دنبال داشته است و برخی از این محصولات که به عنوان محصولات ستاره دار معرفی شده است برای اولین بار توسط سازمان حمل و نقل ریلی پیشنهاد شده است که بسیاری از آنها توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شیرازی تولید و ساخته شده است.

سرپرست سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز ضمن دعوت از صنایع مرتبط با حوزه ریلی و شرکت‌های داخلی علاقمند و توانمند در تولید تجهیزات و قطعات ویژه مترویی، تاکید کرد: مترو شیراز تلاش دارد تا با بهره گیری از امکانات صنایع شناسایی شده، در راستای خودکفایی و رشد و بالندگی سازمان گام بردارد.

کلانتری ادامه داد: با این اقدام ارزشمند، توان صنعتی کشور در تولید تجهیزات و قطعات ویژه حمل و نقل ریلی شتاب بیشتری گرفته و فرصت‌های شغلی متعدد و متنوعی جهت بکارگیری نیروهای متخصص داخلی فراهم می‌شود و سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری شیراز آمادگی دارد تا در زمینه طراحی، تولید و ثبت محصولات جدید، به فعالان صنایع مرتبط ریلی و نیز پتانسیل‌های سرمایه گذاری در این حوزه و شرکت‌های دانش بنیان خدمات مشاوره‌ای ارائه دهد.

کد خبر 790516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.