به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، مهران کاظمنژاد صبح امروز –دوشنبه بیستوششم شهریور- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بافت تاریخی گرگان در سال ۱۳۱۰ مصوب شد و در دوره اول شورای شهر، طرحهایی برای بافت طراحی شد و شورای دوره سوم نیز بافت را در قالب شش گذر از جمله میخچه گران، شیرکش، میدان و خیابان امام طراحی کرد تا در این بافت اتفاقات خوبی رخ دهد.
وی ادامه داد: براساس قانون درآمدهای پایدار شهرداریها، صدور پروانه تعمیرات و ساخت واحد مسکونی در محدوده این بافت تا ۵۰ درصد از پرداخت عوارض معاف است اما شهرداری گرگان برای حمایت از بهسازی و نوسازی بافت تخفیف ۱۰۰ درصدی را در این بخش اعمال کرده است.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان با تاکید بر اینکه هرگونه ساختوساز و تغییر کاربری در بافت باید با مجوز انجام شود، افزود: کسانی که اقدام به تغییر کاربری املاک خود کردهاند، باید نسبت به پرداخت عوارض قانونی اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: مالکانی که املاک خود را بازسازی و کاربری آن را تغییر داده و تبدیل به مجموعههای اقامتی و پذیرایی کردند، حتماً باید مجوزهای لازم را از شهرداری بگیرند.
کاظمنژاد ضمن یادآوری این نکته که در برخی پلاکها در بافت تاریخی شاهد تغییر کاربری هستیم، اضافه کرد: شهرداری با وجود اینکه میتوانست با تشکیل پرونده، آنها را به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع دهد و جریمه و عوارض قانونی را از آنها دریافت کند اما از آنجایی که بنای شهرداری تعامل با مالکان و سرمایهگذاران در بافت تاریخی است، هیچیک از این اقدامات از سوی مدیریت شهری صورت نگرفت.
وی با بیان اینکه بافت قدیم گرگان ظرفیتی است که میتواند بارگذاری خوبی در حوزه گردشگری و اقامتی باشد، افزود: در این زمینه هم کارسازی کردیم و مجوزهای بازسازی و تعمیرات را با حفظ کاربری برخی املاک به صورت رایگان صادر کردیم.
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر گرگان در خاتمه تصریح کرد: در املاکی هم که تغییر کاربری داده شده یا اینکه مالکان آنها از قانون مطلع نبودند، باید مالکان طبق کتابچه درآمدی عوارض که در شورای شهر و فرمانداری مصوب شده، به شهرداری مراجعه و اقدام به پرداخت عوارض کنند.
نظر شما