به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، امیر رئوف امروز_ شنبه بیست و چهارم شهریور_ در نشست خبری خود با خبرنگاران با موضوع تشریح ساخت سریال روز خون اظهار کرد: در سازمان صدا و سیما یک سند تحول در سال ۱۴۰۰ تدوین شد و محور کلیه برنامه ریزی های اجرایی عمل کردن به این سند است و این سند بر اساس ۳ راهبرد هویت محوری، عدالت گستری و شتاب دهی به پیشرفت است.
وی افزود: استان فارس یک شبکه ۲۴ ساعته تلویزیون و یک شبکه ۲۴ ساعته رادیو و در حوزه معاونت خبر ۳ بخش اطلاع رسانی تلویزیون و ۵ بخش اطلاع رسانی رادیو و یک بخش معاونت مجازی دارد که در عرصه مجازی فعالیت دارد.
مدیر کل صدا و سیما استان فارس تصریح کرد: یکی از ساختارهای حائز اهمیت در تلویزیون ساختار نمایش است که تأثیر مهمی بر مخاطب دارد و علی رغم اینکه در مراکز استانها ساختارهای ترکیبی و مستند و گفت و گو محور فعالیت دارد، در استان فارس بر اساس مصوبه سازمان صدا و سیما یک مجموعه سریال با نام “ روز خون” مراحل پیش تولید آن در سال گذشته انجام شد و امروز این سریال در مرحله تولید است.
رئوف خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ حادثه تلخ و ناگوار تروریستی به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) رخ داد و جمعی از هموطنان در حرم امن الهی به خاک و خون کشیده شدند و واقعه تأسف باری بود و علی رغم اینکه حادثهای تلخ بود اما مردم با حضور خود در مراسم تشییع شهدا این حادثه، حماسهای بزرگ رقم زدند.
وی اضافه کرد: با وقوع این حادثه، رسانه ملی با تأسی از فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند" نگذارید این حادثه به فراموشی سپرده شود و این حادثه باید همچون حادثه عاشورا زنده نگه داشته شود" نسبت به ارائه یک طرح سریال تلویزیونی اقدام شد و این طرح در معاونت سیمای رسانه ملی تصویب شد و هم اکنون مراحل تصویربرداری آن در حال انجام است.
سریال روز خون از شبکههای مختلف تلویزیون پخش میشود
مدیر کل صدا و سیما استان فارس تاکید کرد: این سریال در ۷ قسمت ۴۰ تا ۴۵ دقیقهای همزمان با ایام حمله تروریستی به شاهچراغ (ع) از شبکههای مختلف تلویزیونی پخش میشود.
رئوف اظهار کرد: در تهیه این اثر هنری سعی شده است از ظرفیتهای فارس استفاده شود که در این راستا اولویت حضور بازیگران از بازیگران بومی و استان فارس بود.
وی با اشاره به اینکه سرمایه گذار این طرح سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی است، افزود: تعداد ۶۰۰ سکانس برای این اثر پیش بینی، ۸۵ لوکیشن و ۲۰۰ هنرمند با این اثر همراهی میکنند.
مدیر کل صدا و سیمای فارس تصریح کرد: انتخاب لوکیشنهای فیلمبرداری به گونهای بوده است تا در راستای نماد و معرف شهر شیراز هم باشد و با توجه به ظرفیتهای بسیاری که فارس در حوزه نمایش دارد از دستگاههای فرهنگی استان انتظار میرود سالانه یک یا دو سریال تولید شود و این آمادگی را داریم که در صورت پای کار آمدن ظرفیتهای فرهنگی و هنری از بستر توانمندیهایی که در حوزه نمایش وجود دارد، بیشتر و بهتر استفاده کنیم.
سریال روز خون در بستر یک قصه پلیسی تلفیق شده است
در ادامه همچنین مرتضی رضایی تهیه کننده سریال “ روز خون” در این نشست خاطر نشان کرد: بیش از ۸ ماهه کار پژوهشی این اثر انجام شد و طراحی داستان این سریال در قالب ۷ خانواده در بستر یک قصه پلیسی تلفیق شده است.
وی اضافه کرد: اولین قرار داد تولید این اثر همزمان با عید غدیر خم بسته شد و تاکنون ۲۹ جلسه فیلمبرداری انجام شده است.
تهیه کننده سریال” روز خون “ ادامه داد: ۱۲ نفر از بازیگران این سریال از تهران و ۲۵ نفر از بازیگران و هنرمندان فارس حضور دارند.
رضایی اظهار کرد: در سطح استان فارس پروژهای با چنین وسعت، موضوع قصه، حجم و کار در مرکز استان نداشتهایم.
نظر شما