به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، سید مسلم سیدالحسینی امروز _شنبه بیست و چهارم شهریور_ در کارگاه آموزشی آشنایی با فرایندها و مقررات بازآفرینی شهری اظهار کرد: ۱۷۰ هزار هکتار بافت ناکارآمد شهری در کشور وجود دارد که عمده این بافتهای ناکارآمد شامل ۷۵ هزار هکتار بافتهای فرسوده میانی است که در داخل شهرها هستند.
وی افزود: اعتقاد داریم که این بافتهای ناکارآمد ظرفیت مناسبی برای تولید مسکن هستند که هم مسکن موجود ارتقا پیدا میکند و هم میتواند ظرفیت جدید در حوزه مسکن ایجاد کند و همچنین میتواند مزیتهای بیشتری نسبت به الحاق اراضی به شهرها برای ایجاد مسکن داشته باشد.
عضو هیأت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران، مسکن را یکی از موضوعات مهم جامعه عنوان کرد و گفت: اگر به درستی به آن توجه نشود بر کیفیت زندگی مردم تأثیر دارد.
سید الحسینی تصریح کرد: مسکن باید در استطاعت و متناسب با درآمد مردم باشد و در این راستا نیاز است تا در سیاستگذاری ها و برنامه ریزی ها و نحوه طراحی و برنامه ریزی مسکن در توان مردم مورد توجه قرار گیرد.
وی یکی از موضوعات مهم در امر بازآفرینی شهری را مشارکت مردم در این امر عنوان کرد و گفت: مردم و اهالی محله به عنوان ذینفعان اصلی در احیا و بازآفرینی شهری هستند و لذا تصمیم گیری ها در خصوص آینده شهر نیز با مردم است.
وی اضافه کرد: ساکنان محلات، عامل توسعه هستند و هر چه مشارکت اجتماعهای مردمی در تصمیم گیری و تصمیم سازی ها بیشتر باشد شانس اجرای بهینه و موفقیت طرحها و برنامهها نیز بیشتر میشود.
نظر شما