به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهانی بهداشت، از ابتدای جنگ در نوار غزه تا ۲۳ ژوئیه (۲ مرداد) ۱۷ هزار و ۵۵۰ آسیب دیدگی شدید از ناحیه دست و پا در نوار غزه ثبت شده است.
در این مدت، چهار هزار و ۵۰ عمل جراحی قطع عضو انجام شده که این عمل در برخی از افراد بیش از یک بار بوده است.
بر اساس این گزارش، از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا ۲۳ ژوئیه ۲۰۲۴ حدود یک چهارم زخمیها یعنی عددی معادل ۲۲ هزار و ۵۰۰ مجروح با جراحتهایی روبرو شدهاند که زندگی آنها را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.
بیشتر این افراد به قطع نخاع، ضربههای مغزی و سوختگی شدید مبتلا شدهاند و هزاران نفر از این افراد را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
این در حالی است که رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی ملل متحد برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آن روا) پیشتر گفته بود: به طور متوسط، روزانه ۱۰ کودک فلسطینی در نوار غزه یک یا دو پای خود را از دست میدهند.
«فیلیپ لازارینی» افزود: این آمار شامل کودکانی که دست یا بازوی خود را از دست دادهاند، نمیشود.
وی اظهار کرد: این آمار بر اساس ارقام اعلام شده توسط صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) است.
رئیس آن روا ادامه داد: اینکه ۱۰ کودک هر روز یک یا دو پای خود را از دست بدهد به معنای آن است که حدود ۲ هزار کودک فلسطینی یک یا ۲ پای خود را از دست داده است.
وی با بیان اینکه «ما اطلاع یافتهایم که قطع عضو در غزه، اغلب در شرایط بسیار وحشتناک و گاهی بدون هیچ نوع بیهوشی انجام میشود»، افزود: این موضوع در مورد کودکان نیز صدق میکند.
نظر شما