به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر صدرا، مرتضی زارع اظهار کرد: ۲۲ مدرسه در شهر جدید صدرا فعالیت دارند که این مدارس تحت پوشش آموزش و پرورش ناحیه ۲ شیراز قرار است.
وی افزود: سالانه ۳ درصد از درآمد عوارض ناشی از ساخت و ساز شهرداری صدرا به آموزش و پرورش اختصاص مییابد.
عضو و رئیس کمیسیون عمران شورای شهر صدرا تصریح کرد: سال گذشته حدود ۸ میلیارد به آموزش و پرورش ناحیه ۲ برای هزینهکرد در مدارس صدرا داده شد و امسال این سهم حدود ۱۱ میلیارد تومان پیشبینی شده است.
زارع خاطرنشان کرد: علیرغم پرداخت اعتبار سالانه به آموزش و پرورش، اما بعضی از مدارس صدرا با ۱۲۰۰ نفر دانشآموز تنها یک آبخوری و سرویس بهداشتی دارند، در حالیکه این وضعیت در شأن دانشآموزان و سیستم آموزشی نیست.
وی اضافه کرد: از آنجا که سطح مدارس صدرا به لحاظ کیفی پایین است، طی دو سال گذشته تلاشهای زیادی انجام شده یک ناحیه از آموزش و پرورش در صدرا مستقر شود، اما اخیراً یکی از نمایندگان مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که فعلاً این موضوع بر اساس یک بخشنامه منتفی شده است.
۱۰ هزار دانشآموز به دلیل کمبود مدرسه از صدرا به شیراز میروند
عضو شورای اسلامی شهرستان شیراز بزرگترین آسیب آموزشی به صدرا را نبود یک ناحیه از آموزش و پرورش اعلام و تاکید کرد: وجود یک شعبه از آموزش و پرورش موجب میشود نسبت به اراضی دولتی با کاربری آموزشی اقدام کنیم.
زارع ادامه داد: حدود ۱۰ هزار نفر دانشآموز به دلیل کمبود مدرسه از صدرا به شیراز میروند و از طرفی دیگر ۲۲ مدرسه داریم که امکانات اولیه آنها کامل نیست.
وی با بیان اینکه در صدرا مدرسهای داریم که معطل یک تابلوی برق است، اظهار کرد: اگر مدارس دولتی حق گرفتن شهریه ندارند، پس هزینه تعمیر و نگهداری از کجا باید تأمین شود.
این عضو شورای اسلامی شهر صدرا همچنین با بیان اینکه تلاشهایی انجام شده تا ۳ درصد اعتبار پیشبینی شده توسط خود شهرداری صدرا با مصوبه شورای آموزش و پرورش استان فارس در مدارس هزینه شود، افزود: سهم ۳ درصدی که شهرداری به ناحیه ۲ میدهد تعیین تکلیف و اختیارات تام را به شهرداری بدهند.
زارع در پایان سخنان خود با اعلام آمادگی افزایش سهم عوارض ناشی از ساخت و ساز به آموزش و پرورش تا ۵ درصد توسط شورای این شهر، خاطرنشان کرد: نزدیک به ۱۰ هزار دانشآموز برای تحصیل روزانه به شیراز میروند که با توجه به ساخت نهضت ملی مسکن و رشد دو برابری جمعیت دانشآموز در آیندهای نزدیک، باید فکر زیرساخت آموزشی باشیم، لذا ضروری است به خود ما اختیار داده شود که ساخت و تجهیز مدارس را انجام دهیم.
نظر شما