اخلاق نیکو لازمه کار درمانی است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه گفت: بیماری که به پزشکان مراجعه می‌کند اولین موضوعی که بر او تاثیر می‌گذارد، اخلاق نیکوی کادر درمان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در کرمانشاه، حجت‌الاسلام شمس‌اله جلیلیان مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه در حاشیه افتتاح اولین بیمارستان اختصاصی زنان و زایمان با پرسنل خانم در کرمانشاه و در جمع پزشکان ضمن تبریک ایام و ماه‌های ربیع اظهار کرد: موضوعی که در رشته پزشکی شدیداً به آن نیازمند هستیم خوش‌اخلاقی است.

وی افزود: رمز موفقیت پیامبر اکرم (ص) که توانست رسالتش را جهانی کند یکی شمشیر توانمند آقا امیرالمومنین (ع) و یکی خدمات مالی همسر بزرگوارش حضرت خدیجه کبری (س) که هر آنچه در اختیار داشت در خدمت پیامبر اکرم (ص) و رسالت ایشان گذاشت و او را تبدیل به بانوی اول اسلام نمود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه ادامه داد: حضرت خدیجه (س) در مقابل پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید من صاحب اختیار نیستم و هر آنچه است متعلق به پیامبر (ص) و رسالتش است.

وی سپس گفت: سومین عامل که باعث توفیق پیامبر اکرم (ص) در جهانی کردن رسالتش در دنیای دو قطبی آن زمان که امپراتوری‌های روم و ایران بود و آن‌ها را به زانو درآورد، خوش اخلاقی ایشان بود که عامل بسیار مهم و مؤثری بود.

جلیلیان سپس ادامه داد: خوش اخلاقی پیامبر (ص) و روی گشاده و مبارک ایشان توانست دو امپراتوری معظم آن دوران را پشت سر بگذارد و رسالت خود را جهانی کند و رمز و راز موفقیت ایشان اخلاق بود.

وی همچنین خطاب به پزشکان و کادر درمان حاضر در این نشست گفت: بیماری که به من و شما مراجعه می‌کند باید ابتدا حسن اخلاق را مشاهده کند که می‌تواند به بیمار روحیه بدهد و در درمان او مؤثر واقع شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان کرمانشاه ادامه داد: درس بزرگی که رسول خدا به همه ما داد حسن اخلاق ایشان بود و حسن اخلاق و خوش اخلاقی در تمام مراحل زندگی و شغلی انسان می‌تواند مؤثر واقع شود.

وی گفت: حسن اخلاق در زندگی مشترک در تربیت فرزندان در رفتار همسران و در محل کار باعث کسب توفیقات فراوان خواهد شد و توصیه‌ای که دارم این است که در همه مراحل زندگی و شغلی حسن اخلاق داشته باشیم.

جلیلیان در ادامه سخنان خود به افتتاح و راه‌اندازی اولین مرکز زنان و زایمان تخصصی و شرعی برای زنان اشاره کرد و بیان داشت: بسیار خوشحال شدم که چنین مرکزی که تمام پرسنل و کادر درمان بانوان هستند در کرمانشاه افتتاح و راه اندازی شده است.

وی در پایان گفت: از این مرکز و ادامه فعالیت آن حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد و این مرکز می‌تواند در مسیر عفاف جامعه مؤثر واقع شود.

در ادامه این مراسم، عبدالله ذوالفقاری رئیس بیمارستان سجاد کرمانشاه اظهار داشت: بیمارستان سجاد پس از بیمارستان مرادیان، یکی از قدیمی‌ترین و با سابقه‌ترین مراکز درمانی کرمانشاه است که پزشکان بسیاری در آن فعالیت کرده‌اند.

وی افزود: این بیمارستان، از سال ۱۳۵۴ با ۷۰ تخت بستری در ۱۲ رشته تخصصی فعالیت خود را آغاز کرد که طی سال گذشته با تصمیم گروه درمانی بیمارستان سجاد از این پس به صورت تخصصی به ارائه خدمات درمانی به بانوان اختصاص پیدا کند.

ذوالفقاری تصریح کرد: با توجه به تغییر رشته‌های تخصصی بیمارستان سجاد مراحل صدور مجوز از سوی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه مقداری به طول انجامید که طی خرداد سال جاری مجدد فعالیت خود را از سر گرفت.

وی ادامه داد: بیمارستان سجاد در حال حاضر به عنوان یک مرکز تخصصی زنان و زایمان فعالیت می‌کند؛ با عنایت به اهمیت رعایت موازین شرعی در محیط‌های درمانی بانوان، تمامی پرسنل این بیمارستان در همه قسمت‌ها بانوان هستند.

رئیس بیمارستان سجاد بیان کرد: هم‌اکنون بیمارستان سجاد با ۲۰ تخت بستری دارای بخش‌های جراحی زنان، زایمان، مراقبت‌های ویژه (ICU) و مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) بوده که آماده ارائه خدمات درمانی به مردم استان کرمانشاه است.

وی عنوان کرد: بیمارستان سجاد با ظرفیت موجود و به دلیل برخورداری از کادر درمانی بانوان علاوه بر خدمت‌رسانی بیماران استان کرمانشاه آماده پذیرش بیماران استان‌های کردستان، همدان، ایلام و لرستان است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت مسئله فرزندآوری و لزوم توجه به مادران بیمارستان سجاد با فراهم کردن امکانات درمانی مطلوب و محیطی آرام سعی دارد تا شرایط بسیار مناسبی را برای خانواده‌ها ایجاد کند.

کد خبر 788401

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.